2012-04-28 07:48:22
Φωτογραφία για Κερδίζουν και πάνε τελικό Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός
Με τους τρίτους αγώνες της ημιτελικής φάσης συνεχίζονται σήμερα (28/04), σε Βενετόκλειο και Νέα Σμύρνη, τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προηγούνται ήδη με 2-0 νίκες και θέλουν μία ακόμα, στην έδρα των αντιπάλων τους Κολοσσού Ρόδου και Πανιωνίου αντίστοιχα, για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στους τελικούς. Χωρίς το Μάικ Μπατίστ, που τραυματίστηκε στον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, θα παραταχθούν οι πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στους νησιώτες που επίσης είναι πλήρεις, αφού στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά τέθηκαν και οι προερχόμενοι από τραυματισμό, Γιάννης Γεωργαλής και Νίκος Λιακόπουλος (17.00, ΕΤ1, live από το Onsports). Με τη στήριξη του κόσμου τους οι Ροδίτες θα επιχειρήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι οποίοι πάντως παραμένουν το φαβορί για τη νίκη και το 3-0.

Με τους φιλάθλους του στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει τελικά ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό(17.00, ΕΤ1, live από το Onsports), αφού εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή
. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άλεξ Στίβεσον και του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, τη στιγμή που επιστρέφει στην αποστολή ο Μάριος Μπατής. Αμφίβολος είναι ο Έισι Λο από πλευράς Πειραιωτών, που θέλουν το «διπλό» για να «σκουπίσουν» τον αντίπαλό τους και να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στους τελικούς. ΟιΝεοσμυρνιώτες θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική του κλειστού της οδού Αρτάκης για να μειώσουν τη σειρά σε 2-1, αλλά στον Ολυμπιακό εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη.

Το σημερινό (28/04) πρόγραμμα:

Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός Αναστόπουλος, Μπήτης, Γκούμας

-Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 νίκες.

Νέας Σμύρνης 19.00 Πανιώνιος - Ολυμπιακός Σχινάς, Ψαριανός, Μητσόπουλος

-Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 νίκες.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ