2012-04-27 19:50:42
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΝΟΥΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΗΕ NEXTGEN SERIES» ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη αρχίσει να οργανώνονται για τη συμμετοχή των Νέων την καινούργια αγωνιστική σεζόν στη διοργάνωση του "The NextGen Series". Έτσι έχουν συζητηθεί και οι πρώτες προτάσεις αναφορικά με τη δήλωση των ποδοσφαιριστών στον θεσμό, αφού υπάρχει όριο στη συμμετοχή παικτών όσον αφορά τις ηλικίες.

Αυτό που ορίζει η διοργάνωση είναι ότι η κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι γεννημένοι το 1994, από τους οποίους όμως θα αγωνίζονται οι τρεις σε κάθε ματς. Οπότε και οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει να κάνουν τις πρώτες τους σκέψεις, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι το καλοκαίρι και να μπορέσουν να δηλώσουν αμέσως τη λίστα με τους παίκτες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», το σκεπτικό που υπάρχει, τουλάχιστον για την ώρα, είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να δηλώσουν τέσσερις Ελληνες ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 1993 και να είναι αυτοί οι οποίοι θα αγωνίζονται ως «μεγάλοι» με τους Νέους στο The NextGen Series. Αυτοί είναι οι Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Σταύρος Σούλης και Δημήτρης Διαμαντάκος. Τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στην ακαδημία του Ολυμπιακού αρκετά χρόνια και αποτελούν τον βασικό κορμό των Νέων του Θρύλου τις τελευταίες τρεις σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ