2012-04-27 19:33:56
Φωτογραφία για Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό
Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Έισι Λο ο Μάρκο Κέσελ και ο Κώστας Παπανικολάου.

Τον πέμπτο αγώνα του σε διάστημα πέντε ημερών θα κληθεί να δώσει αύριο (28/04, 19.00) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανιώνιο κι ένα από τα ζητούμενα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτςείναι η κατάσταση των παικτών του. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, άλλωστε, οι Πειραιώτεςθα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, στην Κωνσταντινούπολη, και ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό όσον αφορά στην υγεία τους.

Το θετικό στην περίπτωση των Έισι Λο, Μάρκο Κέσελ και Κώστα Παπανικολάου, των παικτών δηλαδή που αντιμετώπισαν προβλήματα χθες (16/04), είναι πως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο στομάχι κι αυτή ήταν η αιτία που αγωνίστηκε μόλις για λίγα λεπτά στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ, ενώ ο Σέρβος δέχθηκε επιπόλαιο χτύπημα στο γόνατο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί. Αναφορικά με τον 22άχρονο φόργουορντ, προφυλάχθηκε εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στη μέση, οι οποίες όμως δεν κρίθηκαν άξιες ανησυχίας.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ