2012-04-27 18:55:17
Φωτογραφία για ΜΑΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ: ''ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ'';
Ερωτηματικά για το αν υπάρχει κρυφή συμφωνία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, διατύπωσε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής» Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

«Από τη μια πλευρά ο κ. Καμμένος λέει ότι οι απόψεις του βρίσκονται κοντά σε αυτές του κ. Τσίπρα και ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του. Την ίδια ώρα λέει ότι μπορεί να συνεργαστεί με πολλούς, αλλά όχι με τη ΝΔ. Ούτε νεκρός λέει ότι θα συμπράξει μαζί μας» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Aπό την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας λέει ότι δε θα πετούσε ποτέ κάποιες ψήφους βουλευτών από τον κ. Καμμένο, γιατί, κατά την άποψη του κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις ψήφους κάποιων βουλευτών. Για μας το θέμα είναι αλλού: εάν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου γιατί την κρατούν κρυφή;

Εάν οι δυο τους τα έχουν βρει, κατά το κοινώς λεγόμενο, γιατί δεν το παραδέχονται, γιατί δεν το λένε ανοιχτά στον κόσμο που τους παρακολουθεί;» πρόσθεσε.

Πάντως και ο Πρόεδρος της ΝΔ από τη Σπάρτη αναφέρθηκε  στο κόμμα του κ. Καμμένου χωρίς να το κατονομάσει και μίλησε ανοιχτά για… συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα έχουν βρει, στόχος τους να σταματήσει η ισχυρή εντολή που ζητάμε για να τα αλλάξουμε όλα, κάθε ψήφος σε αυτά τα κόμματα είναι φιλί ζωής για το ΠΑΣΟΚ, είναι ψήφος ασυλίας και ανάσα για το ΠΑΣΟΚ»
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ