2012-04-27 16:50:54
Φωτογραφία για Δείτε ποιος «τρολάρει» στις συνεντεύξεις των πολιτικών ...(Βίντεο)
Υπάρχει μια κυρία, η οποία εμφανίζεται ως δημοσιογράφος και έχει τον τρόπο να κάνει «μπάχαλο» τις συνεντεύξεις Τύπου.

Το τελευταίο της «χτύπημα» έγινε κατά τη συνέντευξη Τύπου της κ. Λούκας Κατσέλη, όταν μεταξύ ερώτησης και τοποθέτησης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Κάπου εκεί φάνηκε να «κόβεται» η ζωντανή μετάδοση Η κ. Δήμητρα Γκαλονάκη, εμφανίζεται ως δημοσιογράφος από το «πρακτορείο ειδήσεων ΗΝ-ΩΝ», αν και έγινε γνωστή από την προηγούμενη παρέμβασή της κατά τη συνέντευξη Τύπου του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών.

«Επαναλαμβάνεστε, η ερώτηση έχει απαντηθεί» ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος συνέχισε τη συνέντευξη τύπου αγνοώντας την.

Η συγκεκριμένη στάση προκάλεσε την έκρηξη της δημοσιογράφου, η οποία άρχισε να φωνάζει, λέγοντας στον υπουργό: «Με φοβάσαι. Μου έχεις ξανακάνει το ίδιο». Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «απάντησε», ωστόσο η ίδια επέμεινε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε.


Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη κόντρα του υπουργού Οικονομικών με τη δημοσιογράφο. Είχε προηγηθεί η παλαιότερη σύγκρουση του Σεπτεμβρίου, όταν η κ. Γκαλονάκη είχε ρωτήσει τον κ. Βενιζέλο για το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με τα νέα μέτρα, αλλά και για το ενδεχόμενο εκλογών.

Οι εμφανίσεις της περισσότερο μοιάζουν με «τρολάρισμα» στη συνήθη δημοσιογραφική ροή των ερωτήσεων.

Είναι απορίας άξιο, πάντως, πώς εξασφαλίζει «ελευθέρας» στις συνεντεύξεις Τύπου, αν και πλέον είναι γνωστή για τα «κατορθώματά» της…

Έχουν ξεμείνει οι πολιτικοί από δημοσιογράφους και θέλουν να εμφανίσουν πλούσια πλάνα κατά την τηλεοπτική τους κάλυψη;

Φυσικά οι απορίες δεν τελειώνουν εδώ. Ίσως οι επόμενες εμφανίσεις της δημοσιογράφου μας τις λύσουν…

Εκτός κι αν δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες…
newsbomb
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ