2012-04-27 15:30:08
Φωτογραφία για Με τον κόσμο στο πλευρό της!
Η ΑΕΚ θα έχει τελικά τον κόσμο στο πλευρό της στα πλέι οφ, καθώς ο Ανδρέας Δημητρέλος εξασφάλισε από την Εφορία το δικαίωμα να σφραγίσει τα εισιτήρια και των τριών αγώνων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε εκ νέου σήμερα το πρωί στην Εφορία, πέρασε από επιτροπή με όλους τους υποδιευθυντές της ΦΑΕ Αθηνών προκειμένου να τους πείσει ότι η Εφορία πρέπει να σφραγίσει τα εισιτήρια της Ενωσης σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και τελικά τα κατάφερε.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είπε πόσο σημαντικά είναι για τα οικονομικά της ΑΕΚ τα εισιτήρια των πλέι οφ αφού μπορεί να βγει από αυτά τα παιχνίδια στην Ευρώπη και θα κερδίσει και άλλα χρήματα. Ετσι, θα μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Εφορία.

Η Εφορία έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στην ΑΕΚ, καθώς εξήγησε σήμερα πως περιμένει μέσα στον Μάιο να πληρώσει η ομάδα όλες τις οφειλές της προς αυτήν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει σοβαρό πλέον θέμα το άρθρο «44». Η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει οπωσδήποτε το 1,25 εκατ. ευρώ της δόσης του «44» μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ