2012-04-27 14:30:10
Φωτογραφία για Νέα σενάρια για φλερτ μεταξύ Ολυμπιακού και Βιεϊρίνια κάνουν την εμφάνισή τους από τη Γερμανία
Νέα σενάρια για φλερτ μεταξύ Ολυμπιακού και Βιεϊρίνια κάνουν την εμφάνισή τους από τη Γερμανία, καθώς ο Πορτογάλος πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν έχει πείσει τους Λύκους με τις εμφανίσεις του.

Το ότι ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν είναι μυστικό, Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θα έμπαιναν στη διαδικασία να συζητήσουν την ένταξή του στο δυναμικό τους μόνο αν έκριναν λογικά τα οικονομικά δεδομένα μιας τέτοιας μεταγραφής.

Αυτό δεν συνέβη με τον ΠΑΟΚ, όμως οι Γερμανοί επιμένουν πως οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωσή του. Παρά ταύτα, το οικονομικό κομμάτι παραμένει ένας δύσκολος σκόπελος, αφού ο 25χρονος άσος έχει πλέον συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ, το οποίο λήγει το 2015.

Έτσι, τα οικονομικά δεδομένα εξακολουθούν να μην είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, αφού για την πώλησή του οι Γερμανοί αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ. Ποσό που δύσκολα θα πειστούν οι ερυθρόλευκοι να δώσουν για να κάνουν δικό τους τον Βιεϊρίνια.

Όσο αφορά τον ίδιο τον παίκτη, οι προθέσεις του φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Φέλιξ Μάγκατ δεν έχει πειστεί από τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής, και δεν θα έλεγε όχι στην πώλησή του, από τη στιγμή που τα έσοδα μιας τέτοιας κίνησης είναι σημαντικά γιατί θα μπουν στον... ντορβά για τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου να αποκτήσουν τον Ίβιτσα Όλιτς από την Μπάγερν Μονάχου.
 
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ