2012-04-27 13:37:36
Φωτογραφία για ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: ΑΝ ΠΑΙΚΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!
Ερνέστο Βαλβέρδε και Βασίλης Τοροσίδης δήλωσαν πανέτοιμοι για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του νταμπλ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως εάν ο Ολυμπιακός συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που είχε τις κρίσιμες στιγμές στο πρωτάθλημα τότε δεν έχει να φοβηθεί κάτι απέναντι στον Ατρόμητο.

«Το ότι είμαστε το φαβορί έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όλα μπορούν να γίνουν. Μπορεί να το χάσουμε ή να το κερδίσουμε. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως όλη τη χρονιά, δεν έχει να φοβάται κανένα παιχνίδι. Αν δεν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να χάσουμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι άγχος δεν υπάρχει λόγω του γεγονότος ότι οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται ως φαβορί «Όπως είπα είναι ένας τελικός. Όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι δεν το σκεφτόμαστε. Αυτό που θέλουμε είναι το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα να βγαίνει την επόμενη μέρα δυνατός. Υπάρχει κίνητρο».


Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη:

-Αν υπάρχει κίνδυνος εφησυχασμού:

«Τα χρόνια που χάσαμε το Κύπελλο δεν χάσαμε τον τίτλο στον τελικό. Ο τελικός είναι ένας τελικός. Όσο νωρίς και να έχεις πάρει το πρωτάθλημα, στον τελικό όλοι έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι γιατί κρίνεται ένας τίτλος. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Δεν γίνεται γιατί και το φιλικό στην Αυστραλία πάμε για να κερδίσουμε».

-Αν θα είναι καλό για τον ίδιο να πάει στο Euro ως νταμπλούχος:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα με βοηθήσει για το Euro. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θα κατακτήσω τον τίτλο. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Έχουμε ακόμα να το σκεφτούμε πολύ καιρό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι τον Ολυμπιακό και μετά την Εθνική».

-Εάν αυτή η κατάκτηση του νταμπλ θα είναι ξεχωριστή για τον Βαλβέρδε:

«Όλα τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο έχουν γλύκα. Για τον κόουτς δεν ξέρω γιατί μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδι αλλά όχι η τελευταία χρονιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ