2012-04-27 11:45:04
Φωτογραφία για Ρώσος μεγιστάνας για Παναθηναϊκό!
Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται να αγοράσει ο Ρώσος μεγιστάνας, Ιγκόρ Γιουσούβοφ, με δεδομένο ότι αποχωρούν οι Γιαννακόπουλοι.

Κάτι παραπάνω από δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση των αδερφών Γιαννακόπουλων από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Deal» ο Ρώσος μεγιστάνας, Ιγκόρ Γιουσούβοφ, ενδιαφέρεται για την απόκτηση της. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του ίδιου του Ρώσου και φέρεται να έχουν γίνει και οι πρώτες συζητήσεις!

Ο Ιγκόρ Γιουσούβοφ είναι πολυεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του επενδυτικού fund Energy και επιθυμεί να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα.

Μέχρι το 2004 ο Ιγκόρ Γιουσούβοφ υπήρξε Υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας και στη συνέχεια έγινε Ειδικός Σύμβουλος των Προέδρων Πούτιν και Μεντβέντεφ στα Ενεργειακά θέματα!

Η ρωσική ηγεσία του 2011 τον πρότεινε για τη θέση του επικεφαλής του λεγόμενου Gas OPEC, του οργάνου των χωρών-παραγωγών φυσικού αερίου και διατηρεί την θέση του στο ΔΣ της Gazprom.

Επίσης για τον Ιγκόρ Γιουσούβοφ υπάρχει ο ελβετικός όμιλος Petropluss, με 3 διυλιστήρια αλλά και ο γερμανορωσικός αγωγός του Nord Stream. Ακόμα κλείνει deal εξαγορών όπως τα Διυλιστήρια του Ίνγκολασταντ, του Κρεσιέρ στην Ελβετία και του Κόρτιον στην Βρετανία.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ