2012-04-27 09:57:03
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Τα λένε στην Νέα Υόρκη Νικολαΐδης – Νοτιάς
Παρότι άρχιζε έμοιαζε δύσκολο, τελικά οι Ντέμης Νικολαΐδης και Νίκος Νοτιάς θα έχουν συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Νέα Υόρκη, όπου θα συζητήσουν για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπρώην πρόεδρος και παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης θα βρεθεί στην πόλη των ΗΠΑ ώστε να παραβρεθεί σε χορό club της ΑΕΚ και αναμένεται να συναντηθεί και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος εδρεύει στην Νέα Υόρκη.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και το 2004, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε ζητήσει και είχε πάρει οικονομική βοήθεια από τον Νίκο Νοτιά και κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και αυτή την φορά. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης αναμένεται να αποκαλύψει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ το πλάνο που έχει ώστε να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο και δεν αποκλείεται να του αποκαλύψει και το ονόματα των επιχειρηματιών με τους οποίους θα συνεργαστεί. Πάντως το ενδεχόμενο να βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ ο Νίκος Νοτιάς δεν συγκεντρώνει και πολλές ελπίδες.

Και αυτό διότι η ναυτιλία, στην οποία ειδικεύεται ο Έλληνας επιχειρηματίας, περνάει κρίση και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα βάλει άλλα χρήματα στην ομάδα ειδικά από την στιγμή που οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν σταματήσει να βάζουν. Ωστόσο δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να τον πείσει να βάλει έστω και ένα μικρό ποσό.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ