2012-04-27 09:47:45
Φωτογραφία για «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ 18ΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
Προβληματισμένος από τον κανονισμό της ΕΠΟ, ο οποίος επιβάλει στις ομάδες να έχουν στις 18αδες τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και να αφήσει εκτός κάποια «ονόματα» του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσον αφορά την ενδεκάδα και τους παίκτες που προτίθεται να ξεκινήσει στον τελικό του Κυπέλλου (20:30, OTE Sport 1 και ΣΚΑΪ) κόντρα στον Ατρόμητο... Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Ορμπάιθ και Μανιάτης, ενώ πιο μπροστά θα είναι ένας εκ των Φουστέρ ή Μακούν. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Μαζί με τους Μέγερι, Ποτουρίδη και έναν εκ των Διαμαντάκου, Λυκογιάννη, μένουν μόνον δύο θέσεις. Όπως έχουν τα πράγματα ακόμη μία θα εξαρτηθεί από τον Ιμπαγάσα, ενώ λογικά μέσα θα είναι ο Φετφατζίδης που δείχνει «ανεβασμένος» τις τελευταίες εβδομάδες.

Ωστόσο, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μοντέστο, ενώ είναι πιθανό να μείνουν εκτός ποδοσφαιριστές όπως Φέισα, Ντιόγκο, Καζίμ, Μόνχε και Παπάζογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ