2012-04-27 09:07:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για την εταιρία eshop.gr
Πάγια πολιτική τείνει να καταντήσει , για τους ιθύνοντες της εταιρίας eshop.gr η αδιαφορία για την καταβολή των νόμιμων δεδουλευμένων των εργαζόμενών της.

Όπως και πέρσi μαζί με την άνθιση τω δένδρων ξεκίνησε η μη καταβολή μισθών που ως αποτέλεσμα είχε τη συσσώρευση οφειλών αρκετών χιλιάδων ευρώ προς τους υπαλλήλους της.

Μετά από την καλόβουλη διάθεση για υπομονή,στήριξη της εταιρίας από τους εργαζόμενους και τα ψευδή e-mails της διοίκησης, αρχής γενομένης πάλι από το Μάρτιο ξεκίνησε η καθυστέρηση πληρωμών ενάμιση ολόκληρου μήνα.Έχοντας απτές αποδείξεις από τη διοίκηση ότι από τον Μάρτιο του 2012 θα υπήρχε κατάθεση μέρους των περσινών οφειλών , αντί αυτού , η τρίτη σε οικονομικά κέρδη,ελληνική εταιρία, που με τόσο στόμφο το διατυμπάνιζε στην εκπομπή προ διετίας ,ξεκίνησε νέο γαϊτανάκι καθυστερήσεων.

Έχοντας όλη τη καλή διάθεση να ακούσω τα ψέμματά σας ,γιατί όλο και κάποιος καλόβουλος ρουφιάνος σας θα σπεύσει να απαντήσει με τον γνωστό προσφιλή σας τρόπο ,σας θέτω τα εξής ερωτήματα:


1)Πότε σκοπεύετε να μας καταβάλλετε τις περσινές οφειλές;

2)Πότε θα μας καταβάλλετε το περσινό επίδομα αδείας ;

3)Πότε θα δοθούν τα υπόλοιπα των περσινών αδειών ; (κι αν δε μπορείτε να τις δώσετε ,θα τις πληρώσετε;)

4)Πότε θα σταματήσουν άτομα με υπογραφή σύμβασης μίας θέσης να καλύπτουν τρία και τέσσερα πόστα;

5)Πότε θα επιστρέψουμε σε προ-κρίσης μισθούς που οι απεσταλμένοι σας υπόσχονταν όταν απαιτούσαν από τους υπαλλήλους τη μείωση των μισθών τους;

Μετά από αυτά τα δύσκολα προς απάντηση ερωτήματα,τα οποία είναι σίγουρο και δεδομένο ότι θα σας οδηγήσουν σε έκτακτο ολονύκτιο διοικητικό-διαγαλαξιακό-και ό,τι άλλο δια... θέλετε εσείς συμβούλιο,περιμένω με ανυπομονησία τις δικαιολογίες σας.

Αν δε σας θορύβησε αυτό,θα ακολουθήσουν και άλλες αναφορές με πιο ειδικά θέματα.

(δεκτές μόνο λογικές απαντήσεις και όχι του τύπου "όταν πληρωνόμασταν κάθε πρώτη του μηνός,τότε ήταν καλά;;;",γιατί τώρα μιλάμε με άλλα δεδομένα)

Με εκτίμηση,

Ένας βλάκας-απλήρωτος υπάλληλός σας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ