2012-04-27 00:01:32
Φωτογραφία για ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ PRE GAME Ο ΟΤΕ TV
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", από τις 18.30 του Σαββάτου θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή του OTE TV Sport 1 για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στις 16.00 θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ όλοι οι εμπλεκόμενοι (με την δημοσιογραφική κάλυψη της αναμέτρησης) δημοσιογράφοι.

Ο ΟΤΕ ζήτησε, από ΠΑΕ Ολυμπιακό και ΠΑΕ Ατρόμητο, τους Μάρκο Πάντελιτς, Κώστα Γιαννούλη, ώστε να είναι στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του «μπουκέτου» στο στάδιο.

Ιδού τι περιλαμβάνουν τα πλάνα του ΟΤΕ TV Sport 1:

Γύρω στις 16.30 θα γίνει η τελική σύσκεψη των δημοσιογράφων του ΟΑΚΑ που θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ.

Την περιγραφή του τελικού θα κάνουν οι Αλέξης Σπυρόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι και την παρουσίαση της pre game εκπκμπής ο Στέφανος Αβραμίδης.

Δημοσιογράφους, ο ΟΤΕ θα έχει στα VIP (Αναστασοπούλου), στον πάγκο Ολυμπιακού (Σπηλιόπουλος), του Ατρόμητου (Πάνος), ενώ θα υπάρχει και ρεπόρτερ (Ψάρρας) που θα καλύπτει οτιδήποτε συμβαίνει, ανά πάσα στιγμή.

Καλεσμένοι στην pre game εκπομπή θα είναι (εκτός απ' τους Πάντελιτς, Γιαννούλη, αν δώσουν την άδεια οι ΠΑΕ) ο Κώστας Φραγκολιάς, η Χρύσα Δρακάκη και ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Τελος, όπως είχαμε αποκαλύψει προ ημερών, ο ΟΤΕ θα έχει stand στο ΟΑΚΑ, ώστε να βγουν από εκεί όλοι οι ρεπόρτερ, κατά πρότυπα της Μπουντεσλίγκα.

Ο ΟΤΕ θα έχει post game μετά την ολοκλήρωση του τελικού, με όλο το ρεπορτάζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ