2012-04-26 21:20:13
Φωτογραφία για ΤΣΙΩΛΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ατρόμητος δεν θα πρέπει να αφήσει τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» μίλησε για τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ερυθρόλευκων και των «κυανόλευκων», τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ωστόσο, το «συγκρότημα» του Περιστερίου μπορεί να… κλέψει τον τίτλο.

Αναλυτικά:

«Χορτάσαμε ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες και μακάρι έτσι να πάει και το Σάββατο, για να κλείσει καλά ο θεσμός του Κυπέλλου. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι ο τελικός. Το ρόστερ και η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού είναι επικίνδυνη. Είναι φαβορί ο Ολυμπιακός», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Τσιώλη.

Και συνέχισε:

«Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού του πρωταθλήματος, θα κοίταζα να λειτουργήσει καλύτερα ανασταλτικά
. Να μην κάνει το παιχνίδι του. Για να μπορέσεις να πάρεις αποτέλεσμα θα πρέπει να σκεφτείς πως θα κάνεις γκολ όταν πάρεις την μπάλα στα πόδια σου. Μπορείς να σχεδιάσεις καλύτερα την ανασταλτική σου λειτουργία. Οι μεγάλες ομάδες ανεβαίνουν ψηλά για να πιέσουν. Έχουν αυτό στο μυαλό τους. Αν δουλέψεις καλά στο κομμάτι της αντεπίθεσης και πάρεις την μπάλα πρέπει να δεις πως θα βγεις στην κόντρα.

Τακτικά μπορείς να πεις να παίξουν κλειστά οι ζώνες σου. Να μην υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Το καλύτερο είναι να έρθει στο τέλος το γκολ. Όσο το αποτέλεσμα είναι σε ένα 0-0 ο αντίπαλος φυλάει τα νότα του. Εκεί που πιστεύει τότε μπορεί να την πατήσει».

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής υποστήριξε για τον Ατρόμητο:

«Ο Μήτρογλου είναι το βαρόμετρο για τον Ατρόμητο. Έκανε δύσκολα γκολ και αφού αποφάσισαν ότι πρέπει να παίξει, καθώς αυτό έπρεπε να γίνει, νομίζω πως θα κρίνει αρκετά. Θα παίξει ρόλο η συνοχή και η αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου. Δεν μπορείς να πεις στην λογική.

Αν κλειστεί ο Ατρόμητος, όπως ας πούμε η Τσέλσι, θα μπει για τα καλά του στην περιοχή. Είναι δύσκολο να μην κάνει φάουλ, να μην παραχωρήσει κόρνερ. Είναι δύσκολο να παίξει τόσο ενισχυμένη άμυνα κάποια ομάδα. Ιδανικό θα ήταν να του κάνει πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου. Πολλές φορές βλέπεις πως λειτουργούν οι γραμμές. Αν οι πρώτες φάσεις αντιμετωπιστούν ιδανικά τότε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να τους χαιρόμαστε!!!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Να τους χαιρόμαστε!!!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ