2012-04-26 20:08:23
Φωτογραφία για Παρελθόν από τον Παναιτωλικό Καμαρά και Ονουάτσι
Ο χορός των αποδεσμεύσεων ξεκίνησε στον Παναιτωλικό με τους Καμαρά και Ονουάτσι να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Η σεζόν τελείωσε και ο υποβιβασμός φέρνει νέα δεδομένα στον Παναιτωλικό, καθώς χρειάζεται μια ανανέωση και είναι δεδομένο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Αγρινίου.

Ήδη από την Πέμπτη, οι Ανρί Καμαρά και Μπέντζαμιν Ονουάτσι δεν ανήκουν στο ρόστερ του Παναιτωλικού, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Η ομάδα του Αγρινίου ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους, ενώ ο Καμάρα υπογράμμισε από την πλευρά του:

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εξαιρετική συνεργασία. Είναι μια ομάδα με την οποία όσοι συνεργάζονται δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας όλη τη σεζόν. Παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να επιστρέψει σύντομα στη Super League".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανρί Καμαρά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια (30) του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ήταν πρώτος σε χρόνο συμμετοχής (2.585 λεπτά), πρώτος σκόρερ (7 γκολ) και αναδείχτηκε MVP.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ