2012-04-26 19:45:47
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ: ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ο Ρόι Κάρολ φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιο του, για λογαριασμό αθλητικού περιοδικού, στο οποίο μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι στους πρωταθλητές Ελλάδας όλοι δουλεύουν σκληρά για την επιτυχία.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων μίλησε στο "Sporty Μαΐου" που κυκλοφορεί την Δευτέρα 30/4 σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπήκε και στο γήπεδο με τον γιο του. Οι δυό τους μίλησαν για πολλά θέματα και φυσικά για τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα στα άλλα ο έμπειρος γκολκίπερ είπε:

Για το πως ήταν για εκείνον η αλλαγή από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό:

Ο ΟΦΗ είναι μία καταπληκτική ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από πολλές ομάδες. Παίζω στην Ευρώπη, δίπλα σε καλούς ποδοσφαιριστές και με εξαιρετική οργάνωση ομάδας.

Πάντα αναζητάς το υψηλότερο επίπεδο και θέλεις να παίζεις σ' αυτό. Φέτος, μετά τα περάσματά μου από Ρέιντζερς, Ντέρμπι και Οντένσε, είχα την ευκαιρία ν' αγωνιστώ στο Γιουρόπα Λιγκ και να πιάσω το πέναλτι στη Ρωσία, βλέποντας ξανά το όνομά μου με κεφαλαία γράμματα! Όπως λέμε και στη χώρα μου «είναι ένα αστείο παιχνίδι».


Για το τι του έμεινε από το πέναλτι που έπιασε με την Ρούμπιν Καζάν:

Όχι, δεν έπαιξε ρόλο το τι σκέφτηκα εγώ. Όλα είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Ο προπονητής τερματοφυλάκων μας είχε προειδοποιήσει για το πού εκτελούν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας τα κόρνερ κι όταν μπήκα στο παιχνίδι μου είπε να προσέξω την αριστερή μου γωνία.

Το μόνο άγχος που είχα ήταν μήπως ο εκτελεστής αλλάξει τη γωνία, κάτι που συμβαίνει πολλές φορές σ' ένα ματς. Εν τέλει έπεσα σωστά και το απέκρουσα. Εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς. Είναι ένστικτο. Ωστόσο έχω πιάσει κάμποσα πέναλτι στην καριέρα μου, θεωρώ πως είμαι καλός πορτιέρο σ' αυτά.

Για το ποιο είναι το φετινό μυστικό του Ολυμπιακού:

Εγώ ήρθα στη μέση της σεζόν. Αυτό που βρήκα ήταν παίκτες που δούλευαν σκληρά επειδή ήθελαν να πετύχουν. Υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας, ο προπονητής δουλεύει πολύ κι εμείς θέλουμε να πετύχουμε.

Όταν αγωνίζεσαι σ’ ένα μεγάλο σύλλογο, θέλεις πάντα να κερδίζεις, ανεξάρτητα ποιον έχεις αντίπαλό σου. Όπως λέει και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους παίκτες του «παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα για να κερδίζουμε ματς και τρόπαια». Αυτό κάνουμε κι εμείς στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ