2012-04-26 18:18:03
Φωτογραφία για Ωραία δικαιολογία
του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεφορτωθεί κάποιος τη γυναίκα ή τη σύντροφό του. Η παγκόσμια ιστορία βρίθει από τέτοια περιστατικά αλλά ο... Στίβεν Ίγκαν αποφάσισε να γράψει ένα νέο κεφάλαιο.

Με την φίλη του Λίζα Σίμονς είχαν πάει εκδρομή στη βόρεια Φλόριντα και αποφάσισα να κυνηγήσουν αγριογούρουνα. Ο Ίγκαν είχε τραυματίσει ένα από τα ζώα και το καταδίωξε για να το σκοτώσει και προφανώς να το φάνε. Είπε στην φίλη του να μείνει στο μέρος που είχαν κατασκηνώσει όσο εκείνος θα καταδίωκε το ζώο αλλά εκείνη δεν τον άκουσε. Αυτό βέβαια δεν είναι περίεργο καθώς ποτέ δεν ακούνε οι γυναίκες.

Όπως λοιπόν έψαχνε ο Ίγκαν, άκουσε θόρυβο κοντά του και πυροβόλησε. Μόνο που αντί για το ζωντανό πέτυχε το άλλο «ζωντανό», τη φίλη του. Η Λίζα αποφάσισε να πάει να μαζέψει πορτοκάλια (!) και θεώρησε καλό να το κάνει μέσα στο πεδίο βολής.

Όταν ο 52χρονος διαπίστωσε ότι είχε τραυματίσει την καλή του, κάλεσε σε βοήθεια και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στα πόδια.

Ο σερίφης πάντως αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη στον Ίγκαν αφού ήταν ατύχημα και ο άνθρωπος έτρεξε πανικόβλητος να βοηθήσει την φίλη του μετά τον πυροβολισμό.
topontiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ