2012-04-26 16:03:02
Φωτογραφία για Πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής
Μπορεί για περίπου δύο χρόνια να τηρούσε σιγή ιχθύος και να μην έλεγε κουβέντα για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του, ωστόσο τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δραστηριοποιείται έντονα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Χθες ο τέως πρόεδρος του κόμματος επισκέφθηκε μετά από αρκετό καιρό τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και έγινε δεκτός με αγκαλιές και χειροκροτήματα από μέλη και στελέχη της παράταξης, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στη συμπρωτεύουσα Δημήτρη Τσάμη καθώς επίσης και με τους υποψήφιους βουλευτές στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Κουβέντιασαν περίπου ένα τέταρτο για την προεκλογική δραστηριότητα και την πορεία του αγώνα, ενώ τόνισε για μία ακόμη φορά την ανάγκη να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση προκειμένου να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες.


«Για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά» είπε στη σύντομη παρέμβασή του.

Ο κ. Καραμανλής ήταν ευδιάθετος και δεν δίστασε να αστειευτεί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής. «Περιμένω να μου δώσετε οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία» είπε χαμογελώντας.

Επίσης, χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους παρευρισκομένους και αντάλλαξε μαζί τους μια κουβέντα. Αλλωστε με αρκετούς γνωρίζεται αφού από το 1989 εκλεγόταν ανελλιπώς στην Α' Θεσσαλονίκης, με εξαίρεση το 2004, που επέλεξε να κρατήσει την περιφέρεια της Λάρισας.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη ο κ. Καραμανλής είχε εκδώσει γραπτή ανακοίνωση που απευθυνόταν προς τους κεντροδεξιούς και δεξιούς ψηφοφόρους και τους καλούσε να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και όχι κάποια παραφυάδα της, γιατί αν δεν γίνει αυτό, «η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμη και εθνικά»!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ