2012-04-26 15:15:03
Φωτογραφία για «Είστε οι καλύτεροι, φέρτε το Κύπελλο»
Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ολοκλήρωση της Media Day και ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Την αγαπημένη του συνήθεια που τον θέλει να δίνει δυναμικό παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη παραμονές καθορισιτκών αναμετρήσεων επανέλαβε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπαικού μετέβη μετά την ολοκλήρωση της Media Day στο προπονητήριο των «ερυθρόλευκων» και στην σύντομη ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές τους κατέστησε σαφές να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κλείσουν ιδανικά την φετινή σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ:

Στη σύντομη ομιλία του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε τα εξής: «Θέλουμε το Κύπελλο! Το μόνο που μας απασχολεί και πρέπει και εσάς να σας απασχολεί είναι η κατάκτηση του. Ξέρω ότι το θέλουμε όλοι και εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί το νταμπλ το βράδυ του Σαββάτου. Είστε οι καλύτεροι. Με τη δέουσα προσοχή και πάθος που σας καλώ να δείξετε, όλα θα πάνε καλά»

Από την πλευρά του οι ποδοσφαιριστές τόνισαν: "Μην ανησυχείς πρόεδρε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Το ξέρουμε πόσο το θέλεις και άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς»!

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ