2012-04-26 15:00:15
Φωτογραφία για Οι αγκαλιές του Ρέμου με το Σαμαρά!
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης του Πύρρου Δήμα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ συνέβη κάτι που προκάλεσε σοκ στον λαμπερό κόσμο του εγχώριου lifestyle.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πλέον κολλητός φίλος του Πύρρου Δήμα, εμφανίστηκε να παρακολουθεί με προσήλωση τη σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης!

Δίπλα στον Ρέμο καθόταν βέβαια ο τωρινός σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια Μιχ. Χατζηγιάννης αλλά εδώ το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται σε βάθος.

Καθότι ως γνωστόν στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν η κοινή γνώμη ανέμενε συγκλονισμένη την κατάληξη του καυτού πάθους του Αντωνίου Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια. Τα μισά εξώφυλλα των περιοδικών τόσο της ΙΜΑΚΟ όσο και των εκδόσεων Λυμπέρη είχαν να κάνουν με τα σχέδια γάμου της Ζέτας και του Αντώνη, τα οποία διαδέχθηκαν τα σχέδια γάμου της Ζέτας και του Χατζηγιάννη.


Στην ιστορία πάντως του Αντώνη και της Ζέτας καταλυτικό ρόλο είχε παίξει η στενή φιλική σχέση του Αντώνη με τον Πύρρο Δήμα με αποτέλεσμα όταν η Ζέτα ακούει το όνομα Πύρρος γίνεται πύραυλος από θυμό. Η Ζέτα χρεώνει στις ανδροπαρέες του Αντωνίου-μία από αυτές και ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών-το ναυάγιο της δικής τους σχέσης.

Πάντως η επιλογή του Ρέμου να εμφανισθεί σε εκδήλωση του Σαμαρά σχολιάσθηκε με πολύ καυστικά-πικρόχολα σχόλια από τους αναλυτές του καλλιτεχνικού χώρου οι οποίοι επεσήμαναν ότι μόνο ένας πληγωμένος ανδρικός εγωισμός θα μπορούσε να σπρώξει τον Αντώνη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του καλού του φίλου, στην αγκαλιά του αρχηγού του αντιπάλου κόμματος!

kourdistoportocali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΣΕ …ΠΕΣΕ..ΠΕΣΕ..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΕΣΕ …ΠΕΣΕ..ΠΕΣΕ..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ