2012-04-26 14:27:15
Φωτογραφία για Δίκοπο μαχαίρι…
Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta την δική του άποψη για το θέμα «Μήτρογλου-Τάτου» ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο!  

Το έχουμε πει πολλές φορές στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Gazzetta. Η άποψή μας για την συμμετοχή των Μήτρογλου και Τάτου στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό (και όχι μόνο στον τελικό του Κυπέλλου), είναι δίκοπο μαχαίρι. Οι δύο παίκτες ανήκουν στους πρωταθλητές και φυσικά αυτοί είναι που αποφασίζουν, για το αν θα τους αντιμετωπίσουν Η διοίκηση των πρωταθλητών ουσιαστικά άναψε το «πράσινο φως» (με την αποστασιοποίηση της από το θέμα) και απέδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο με όλα του τα όπλα.

Γιατί κακά τα ψέματα στην εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου, οι Μήτρογλου και Τάτος έβαλαν κάτι παραπάνω από το… χεράκι τους και αποτελούν βασικότατα και αναντικατάστατα στελέχη.


Ο Γιώργος Δώνης «ευχαρίστησε» τον Ολυμπιακό για την στάση που κράτησε στο συγκεκριμένο θέμα και αφού μίλησε και με τους δύο παίκτες θα τους χρησιμοποιήσει στον τελικό του Κυπέλλου.

Είπαμε προηγουμένως, ότι η όλη ιστορία είναι δίκοπο μαχαίρι. Ο Δώνης λοιπόν, ποντάρει πολλά στους Μήτρογλου, Τάτο για να κάνει την έκπληξη και να πάει το τρόπαιο στο Περιστέρι. Εάν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αγωνιστούν καλά, τότε θα εμφανιστούν σχόλια του στιλ «για αυτό τους άφησε ο Ολυμπιακός, για να πάρει πιο εύκολα το τρόπαιο».

Άλλωστε, ανάλογα με το αποτέλεσμα, δεν χάνουν κάποιοι την ευκαιρία να επιτεθούν στους Πειραιώτες. Τη μία για ημίχρονα τελικά, την άλλη για διπλό βόμβα και για ότι άλλο γουστάρουν ή έχουν δει στον ύπνο τους. Γιατί μόνο σε όνειρα συμβαίνουν αυτά…   

Εάν παίξουν καλά και βοηθήσουν την ομάδα με την οποία αγωνίζονται φέτος και καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο, τότε αυτομάτως θα αρχίσουν οι μουρμούρες από την «ερυθρόλευκη» πλευρά και ας υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ανωτερότητα.

Θα έχουν στερήσει έναν τίτλο, από την επόμενη ομάδα τους, από τους μελλοντικούς τους συμπαίκτες. Άλλωστε, όλα είχνουν ότι και οι δύο παίκτες, θα φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα (ο Μήτρογλου για την ακρίβεια θα την ξαναφορέσει…).

Και μπορεί το Κύπελλο να μην είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν τίτλο. Και η ιστορία γράφεται με κούπες. Όχι φυσικά αυτές που προκύπτουν ξαφνικά, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά από το απόλυτο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου…

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ