2012-04-26 10:26:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει αγροτοσυνεταιριστές μεγάλης ένωσης στην Δυτική Ελλάδα
Αγροτοσυνεταιριστές μεγάλης ένωσης στην Δυτική Ελλάδα τραπεζώνουν πολιτικούς και κολλητούς κόβοντας τιμολόγια στην Ένωση.

Δύο δήθεν επιφανείς αγροτοσυνεταιριστές μεγάλης ένωσης στην Δυτική Ελλάδα τραπεζώνουν πολιτικούς και κολλητούς με χρήματα των αγροτών κόβοντας τιμολόγια στην Ένωση.

Το φαγοπότι γίνεται πίσω από τις πλάτες των εκατοντάδων αγροτών που η κρίση τους βρίσκει πνιγμένους μέχρι το λαιμό αγρότες από τα δάνεια, χαράτσια και τις λοιπές υποχρεώσεις.

Με τα τραπεζώματα επιδιώκουν την ανάπτυξη και συντήρηση των πολιτικοοικονομικών διασυνδέσεών τους .

Δύο δήθεν επιφανείς αγροτοσυνεταιριστές τα καταφέρνουν μια χαρά αφού κάνουν τις παράλληλες επαγγελματικές δουλειές και τα προσωπικά τους ρουσφέτια που η τοπική κοινωνία τα γνωρίζει μια χαρά

Πουλάνε παραγοντιλίκη τακτική εκδούλευση σε τοπικά πολιτικά στελέχη και Βουλευτές Κυβέρνησης που τυγχάνει εκείνη την περίοδο να μετέχουν στην Κυβέρνηση.

Το θέμα είναι ότι υποψήφιος Βουλευτής αντίπαλης παράταξης από αυτή που υποστηρίζουν οι αγροτοσυνεταιριστές, γνωρίζει την συμπεριφορά τους και θα κάνει τις επόμενες ημέρες σημαία τα τιμολόγια από τα φαγοπότια που δεν είναι και λίγα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ