2012-04-25 23:55:20
Φωτογραφία για Μία συνταξιούχος στην παρέα της σουηδικής κυβέρνησης!
Μόλις ξεπέρασε την έκπληξή της για την ...αναπάντεχη πρόσκληση που έλαβε, η Μαργκαρέτα Βίνμπεργκ έβαλε τη βραδινή τουαλέτα της και πέρασε το κατώφλι της έδρας της σουηδικής κυβέρνησης για το επίσημο δείπνο, στο οποίο η 67χρονη συνταξιούχος είχε προσκληθεί κατά λάθος!

Κατά την άφιξή της, η Μαργκαρέτα Βίνμπεργκ έγινε δεκτή από τον οικοδεσπότη του δείπνου, την υπουργό Περιβάλλοντος Λένα Εκ και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, όλοι τους υπουργοί και διπλωμάτες εν ενεργεία, ή πρώην, οι οποίοι έδειξαν έκπληκτοι από την παρουσία της.

Ο λόγος ήταν απλός: στην ουσία ανέμεναν μία συνώνυμή της, πρώην υπουργό Περιβάλλοντος της Σουηδίας!

Η Εκ, η οποία είχε προσκαλέσει στο δείπνο αυτό, της 16ης Απριλίου, όλες τις σημαίνουσες προσωπικότητες στην περιβαλλοντική πολιτική σκηνή στη Σουηδία, την παραμονή ενός συνεδρίου για το Περιβάλλον στη Στοκχόλμη, «έμεινε άναυδη και θεώρησε πολύ ατυχές που υπήρξε μία τέτοια παρανόηση», τονίζει ο εκπρόσωπός της Έρικ Μπράτχαλ.


Ωστόσο, η υπουργός αποφάσισε να αφήσει την έκπληκτη προσκεκλημένη της να παρακαθήσει στο δείπνο και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην αισθανθεί άσχημα η κα. Βίντβαλ, εξήγησε ο ίδιος.

Η Βίντβαλ, που είναι συνταξιούχος εργοθεραπεύτρια, εξήγησε πως παρά την αρχική έκπληξή της, «η πρόσκληση έμοιαζε αξιόπιστη» και το γεγονός να ανταποκριθεί στην πρόσκληση σε ένα τέτοιο δείπνο της φάνηκε ως καλή ιδέα, τονίζει σε άρθρο της η εφημερίδα Νατάγκενς Νίχετερ.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ