2012-04-25 23:10:12
Φωτογραφία για Ακόμη ένα σπίτι για τη Rihanna
Για τρεις μήνες θα μείνει στο Λονδίνο η Rihanna λόγω επαγγελματικών... υποχρεώσεων και ήδη οι συνεργάτες της ψάχνουν το κατάλληλο σπίτι που μπορεί να τη φιλοξενήσει για αυτό το διάστημα.

Η τραγουδίστρια θα μετακομίσει στο Λονδίνο τον Μάιο, καθώς γυρίζει μια νέα εκπομπή για τη μόδα, και, όπως αναμενόταν, οι απαιτήσεις της είναι πολλές και υψηλές.

Όπως είπε μια πηγή στην εφημερίδα «The Sun»: «Η Rihanna επιστρέφει στη Βρετανία για να γυρίσει το reality show και αποφάσισε να μείνει και λίγο μετά τα γυρίσματα. Αν και μπορεί να κάνει μερικά ταξίδια, η βάση της θα είναι στο Λονδίνο. Έχει πει στην ομάδα της να βρει μια έπαυλη μέσα ή κοντά στο Λονδίνο. Στις αρχές του χρόνου σκεφτόταν να αγοράσει ένα σπίτι στο Ανατολικό Λονδίνο, αλλά τώρα κοιτάζει αλλού, καθώς δεν θα μπορεί να αποφύγει τους φωτογράφους. Από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα αυτού του νέου προγράμματος (που ψάχνει να βρει νέους σχεδιαστές μόδας), θέλει να αφοσιωθεί πλήρως σε αυτό. Και όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από τις προσπάθειές της».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ