2012-04-25 21:55:03
Φωτογραφία για Καταγγελία για τον Στρατό
Το θέμα το οποίο θα αναπτύξω είναι στρατιωτικής φύσεως και αφορά τα παιδιά μας! Συγκεκριμένα στον λόχο στρατηγείου, στρατόπεδο στο Μόντε Σμίθ μάθαμε ότι τα παιδιά μας προκειμένου να πάρουν άδεια πρέπει να πληρώσουν με έμμεσο τρόπο! Δυστυχώς ούτε όλοι ξέρουν να βάφουν στρατιωτικά οχήματα, ούτε ξέρουν να αλλάζουν σίτες, ούτε να βάζουν πλακάκια! Όλα αυτά λοιπόν, που αναφέρω έγιναν με έξοδα των παιδιών. Το δικό μου παιδί όμως δεν έχει αυτή την οικονομική ευκαιρία για να τα διαθέσει στο στρατόπεδο, μακάρι να μπορούσε να το κάνει και να μην φτάναμε σε αυτό το σημείο τώρα! Αυτά τα παιδιά λοιπόν και πολύ καλά έκαναν, έχουν πάρει τιμητικές άδειες, ενώ τα δικά μας παιδιά ούτε μια ώρα! Ρωτάω λοιπόν! Γιατί; Πρέπει να πληρώσουμε; Όταν από γνωστές μου, οι οποίες έχουν τα παιδιά τους σε άλλα στρατόπεδα στα Αφάντου, στις Πεταλούδες και στο Τσαΐρι βλέπουν τα παιδιά τους κάθε μέρα, εμείς να κάνουμε να τα δούμε μια βδομάδα; Έρχονται στο σπίτι και πέφτουν για ύπνο απο το μεσημέρι εώς την άλλη μέρα το πρωί που πρέπει να μπουν μέσα στο στρατόπεδο!Ποιος είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη που το δικο μου το παιδί έχει μαύρους κύκλους κάτω απο τα μάτια και έρχεται σαν πτώμα στο σπίτι σέρνοντας τα πόδια του; Γιατί απο ότι μας είπαν, το στρατόπεδο δεν άρεσε σε κάποιους και αποφάσισαν να το αλλάξουν φέτος και βάλανε τα παιδιά μας για εργάτες εκεί!

Αλλά δώστε λίγο προσοχή σε αυτό που θα σας πω! Να τα κάνουν και βέβαια αυτοί μένουν εκεί, να ανεβεί το βιοτικό επίπεδο για να μπορούν να διαμένουν, αλλά αυτό που κάνουν είναι άδικο το πρωί να δουλεύουν σαν εργάτες χωρίς αντάλλαγμα χωρίς μια ανταμοιβή (ναι μιλάω για άδειες που πρέπει να πάρουν) και το βράδυ να πρέπει να κάνουν την υπηρεσία τους που απο ότι φαίνεται είναι αυξημενες γιαυτο και εχουμε καιρο να δούμε τα παιδιά μας! Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν την απαίτηση αυτά τα παιδιά να φυλάξουν καλά την πατρίδα και να μην κοιμούνται τα βράδια; Όλα αυτά τα κρατούσαμε καιρό και εγώ και άλλες μητέρες
. Την αφορμή μας την έδωσαν τώρα που έμαθα απο τον γιο μου ότι ένας στρατιώτης πριν λίγες μέρες έχασε την μαμά του! Αυτό το παιδί το ταλαιπωρούν ακόμα, μπαίνει μέσα για να κάνει υπηρεσίες, με ποια ψυχολογία; Το παιδί αυτό θα έπρεπε να είχε απολυθεί και απο ότι έμαθα δεν είχε και πολλές μέρες μέχρι την απόλυση του! Εγώ το παιδί μου το έστειλα εκεί για την Ελλάδα και όχι για να το κάνουν αυτοί ό,τι τους βολεύει, για να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους! Και αναρωτιέμαι τι κάνει για όλα αυτά o υπεύθυνος τους, τους αγνοεί ,γιατί εγώ δεν βλέπω να τους υποστηρίζει ή τουλάχιστον να τους ανεβάζει το ηθικό! Μήπως πρέπει να παρέμβουμε εμείς; Αυτά ήθελα να πω, ελπίζω να πιάσουν τόπο!

parapona-rodou.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ