2012-04-25 17:05:12
Φωτογραφία για ΑΣΙΣΤ, «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ», ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ... «ΚΛΕΦΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σε δημοσίευμά του το "sday.gr", παρουσιάζει τον φετινό Ολυμπιακό με ένα... διαφορετικό τρόπο!

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά το δημοσίευμα:

ΑΣΙΣΤ

Πρώτος ο Ιμπαγάσα

Σε σχέση με τους υπόλοιπους μέσους έπαιξε το λιγότερο, ωστόσο πρόλαβε και έδωσε τις περισσότερες ασίστ. Ο λόγος για τον «Κάνιο», ο οποίος σε όλες τις διοργανώσεις είχε 9 ασίστ που έγιναν γκολ. Επτά στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη.

ΑΜΠΝΤΟΥΝ

Εφτασε τον «Κάνιο»

Πίσω από τον Αργεντινό ήταν ο Τζαμέλ Αμπντούν. Με 8 ασίστ, αλλά 7 στο πρωτάθλημα. Ο Αλγερινός έκανε έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, μια και εκτός από τις ασίστ σημείωσε και καθοριστικά γκολ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

41 ασίστ όλη η ομάδα

Το εκπληκτικό με τον Ολυμπιακό είναι πως όλη η ομάδα πρόσφερε ασίστ. Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το πρωτάθλημα με 41 ασίστ στα 68 γκολ που σημείωσαν (δεν βάζουμε τα τρία της διακοπής με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό του Αμπντούν). Ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από το 50%.


«ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»

Πρώτος ο Μάρκο

Εντυπωσιακή είναι και η συχνότητα με την οποία σκόραραν οι τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ο Πάντελιτς έκλεισε τη σεζόν έχοντας ένα γκολ ανά 2,5 προσπάθειες (10 στις 25) και από ένα γκολ ανά τέσσερις είχαν οι Μιραλάς (20 στις 73) και Τζεμπούρ (12 στις 53).

ΡΕΚΟΡ

Μηδέν για 9 σερί ματς

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα ρεκόρ, μια και δεν δέχθηκαν γκολ για 9 σερί εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά ήταν στις 22 Ιανουαρίου με την Ξάνθη, όταν και έχασαν με 1-0. Από τότε έχουν Τούμπα, Μόσχα, Χάρκοβο, Ηράκλειο (πρωτάθλημα), ΟΑΚΑ, Αγρίνιο, Ηράκλειο (Κύπελλο), Γιάννενα, Περιστέρι.

«ΚΛΕΦΤΕΣ»

Μανιάτης και Χολέμπας

Υπάρχει και η κατηγορία των κλεψιμάτων. Σε αυτή δύο παίκτες ξεχωρίζουν από τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Χολέμπας κλείνει το πρωτάθλημα με 43 και ο Γιάννης Μανιάτης με 40. Βεβαίως είναι πολύ πίσω στη σχετική κατηγορία του πρωταθλήματος, γεγονός απολύτως λογικό, μια και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει συνήθως την μπάλα στα πόδια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ