2012-04-25 16:14:23
Φωτογραφία για Μονομαχία πορνοστάρ για τη… δημαρχία (Photos)
Η Αμάντα Φοξ, γνωστή και ως «Αφροδίτη της Πολωνίας», κέρδισε κατά κράτος τη Λουάνα Μπόρτζια στη δοκιμασία του… μεταλλικού στύλου και διεκδικεί την πόλη Τάραντο. Η τρίτη της παρέας, Μίλι Ντ’ Αμπράτσιο, θα δοκιμάσει την τύχη της στον Δήμο του Τόρε ντελ Γκρέκο. Υστερα από αρκετούς μήνες που η ιταλική πολιτική σκηνή είχε περάσει στη φάση της? εγκράτειας λόγω της αποχώρησης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η κατάσταση αρχίζει να ζωηρεύει και πάλι μετά την ανακοίνωση από τρεις πορνοστάρ ότι θα διεκδικήσουν τη δημαρχία δύο πόλεων στη Νότια Ιταλία: η Λουάνα Μπόρτζια και η Αμάντα Φοξ διεκδίκησαν την πόλη Τάραντο (τον αρχαίο Τάραντα) και η Μίλι Ντ’ Αμπράτσιο την πόλη Τόρε ντελ Γρέκο, κοντά στη Νάπολι.

Στην Τάραντο, η «Αφροδίτη της Πολωνίας» όπως είναι γνωστή στην Ιταλία η Φοξ λόγω της πολωνικής καταγωγής της, κατάφερε να κερδίσει την Μπόρτζια σε διαδικτυακή ψηφοφορία με 207 ψήφους έναντι 109 της Μπόρτζια και να τεθεί αυτή επικεφαλής του σχηματισμού «Αφύπνιση της Τάραντο».

Μετά την επιτυχία της έσπευσε να ενημερώσει για τους στόχους της. Πρώτος είναι η απομάκρυνση των βιομηχανικών κολοσσών από την περιοχή. Δεύτερος στόχος της είναι η μετατροπή της Τάραντο σε Λας Βέγκας της Ιταλίας. Δήλωσε στους δημοσιογράφους πως αν εκλεγεί, θα αναπτύξει τον τουρισμό με τη δημιουργία καζίνο, ξενοδοχείων και κλαμπ, ενώ η πόλη θα φιλοξενεί δύο φορές τον χρόνο ένα παγκόσμιο φεστιβάλ που θα ονομάζεται «Taranto Sex», κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες προφανώς δεν θα ανοίγουν φύλλο ή θα πλάθουν κουλουράκια Ο δρόμος της Φοξ προς τη διαδικτυακή νίκη πέρασε από έναν.. μεταλλικό στύλο, καθώς οι δύο αντίπαλοι δεν αναμετρήθηκαν με ντιμπέιτ, αλλά σε κάτι που είναι περισσότερο της ειδικότητάς τους, σε ημίγυμνο χορό σε μεταλλικό στύλο.

Σύμφωνα με τους παρευρισκομένους, η Φοξ νίκησε κατά κράτος. Τα κορίτσια, πάντως, είχαν προσκαλέσει στην αναμέτρηση και άλλους υποψηφίους, όπως μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ατζέντης της Φοξ Μίμο Παβέζε, ότι «επειδή ήθελαν να είναι δίκαιοι προσκάλεσαν όποιον ενδιαφέρεται να έρθει να χορέψει». Για κάποιον… ανεξήγητο λόγο δεν εμφανίστηκε κανένας άλλος πέρα από τις δύο σταρ.

Η τρίτη της παρέας, Μίλι Ντ’ Αμπράτσιο, είχε δοκιμάσει και το 2008 να εκλεγεί δήμαρχος της Μόντσα, αλλά δεν τα κατάφερε, οπότε τώρα διεκδικεί τον Δήμο του Τόρε ντελ Γκρέκο.
Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ