2012-04-25 09:26:33
Φωτογραφία για Εισιτήρια και για τους οπαδούς εκτός λεκανοπεδίου
Εισιτήρια και για τους οπαδούς εκτός λεκανοπεδίου

24/4/2012 

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού από την επαρχία ή το εξωτερικό ενόψει του τελικού Κυπέλλου έκανε η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν έχουν ήδη "εξαντλήσει" τα 30 από τα 34.500 εισιτήρια που τέθηκαν στην κυκλοφορία για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, και τώρα όλα δείχνουν πως στο "κόλπο" για την αγορά των εισιτηρίων θα μπουν και οι εκτός λεκανοπεδίου.

Όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του Ολυμπιακού, από εδώ και πέρα θα μπορούν να προμηθεύονται "μαγικά χαρτάκια" οπαδοί από την περιφέρεια αλλά και από το εξωτερικό, με το τηλέφωνο που μπορούν να επικοινωνούν για να τα "κλείνουν" να είναι το 210. 4800909.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί η αποκάλυψη που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που δόθηκε ενόψει του τελικού, όπου έκανε λόγο για προσπάθεια των Πειραιωτών να βρεθούν στο ΟΑΚΑ παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

"Θέλουμε να προτείνουμε στην ΕΠΟ να αγοράσουμε εισιτήρια μιας επιπλέον θύρας, που θα φιλοξενήσει παιδιά από σχολεία του Πειραιά και ακαδημίες του Ολυμπιακού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ