2012-04-24 23:30:09
Φωτογραφία για Σπανός:Ο καλύτερος ή ο τυχερότερος να κερδίσει.
Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Ο σκοπός της σημερινή συγκέντρωσης είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Αυτό θα πρέπει να σημαίνει ένας τελικός Κυπέλλου. Η Πολιτεία με την αστυνομία, η ΕΠΟ και οι ομάδες να έχουμε άψογη συνεργασία για να μην συμβούν

τα περσινά. Οι ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, είναι αντίπαλοι για 90 λεπτά και μόνο.

Θέλουμε να γίνει ένας τελικός γιορτή. Σε αυτήν την συγκυρία το γεγονός αυτό να περάσει τα μηνύματα που θέλει. Ο καλύτερος ή ο τυχερότερος να κερδίσει. Μετά τα γεγονότα του καλοκαιριού δεν έχουμε χρόνο για πισωγυρίσματα. Όλοι πρέπει να κινηθούμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Να κάνουμε ένα τελικό που θα μείνει στην μνήμη των φιλάθλων». 

Για τα περσινά επεισόδια και το τι έχει γίνει φέτος ώστε να μην ξανασυμβούν: «Ο σκοπός της σημερινής συνέντευξης είναι να περάσουμε το μήνυμα ότι το παιχνίδι αυτό το αντιμετωπίζουμε ως γιορτή. Για να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από τα δεινά που έχει περάσει. Εμείς έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για τις μετακινήσεις. Οι οργανωμένοι μας έχουν έρθει σε επικοινωνία με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ακράδαντα πιστεύω ότι θα είναι ένας διαφορετικός τελικός». 


Για το αν καλείται και μπορεί η ομάδα του να κάνει την υπέρβαση: «Αυτό πιστεύω και αυτό θα περάσω ως πρόεδρος στους παίκτες. Αν δεν πιστεύουν στον τίτλο, να μην κατέβουν. Είμαστε φιλόδοξη ομάδα, αλλά και πραγματιστές. Ξέρουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο». 
stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ