2012-04-24 23:00:18
Φωτογραφία για Μαρινάκης:Το ζητούμενο είναι να γιορτάσουμε τον τελικό όλοι μαζί και ο καλύτερος να κερδίσει
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μην γίνει το παραμικρό, που θα αμαυρώσει τον τελικό. Σας διαβεβαιώνω πως δεν θα υπάρξει ούτε ένας φίλος του Ολυμπιακού που θα κάνει το παραμικρό και θέλω να πιστεύω ούτε του Ατρομήτου. Είχαμε πει για

πιθανούς προβοκάτορες στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μιλούσαμε για μεγάλα επεισόδια, αλλά δεν μας άκουσαν. Εμείς, θα προσπαθήσουμε -αυτή τη φορά- να μην χαλάσουν αυτή τη γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να μην γίνει το παραμικρό, αλλά να γίνει ό,τι καλύτερο και όλα να πάνε καλά. Έχω παρακολουθήσει πολλούς τελικούς στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία. Το όραμά μου είναι να έχουμε τέτοιους τελικούς και στην πατρίδα μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να προτείνουμε στην ΕΠΟ, να αγοράσουμε έξτρα εισιτήρια σε μία θύρα και να φιλοξενηθούν παιδιά από σχολεία και ακαδημίες ποδοσφαίρου. Θέλουμε να γυρίσει το ο κόσμος στα γήπεδα και να χαίρεται το ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο είναι να γιορτάσουμε τον τελικό όλοι μαζί και ο καλύτερος να κερδίσει». 


Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για το τι μέτρα έχει πάρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, για τον τελικό: «Έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής για αυτό τον τελικό και πιστεύω πως έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα. Είχαμε συνεχώς επαφές με τους φιλάθλους μας και καθημερινές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς. Όπως για παράδειγμα έχουμε μισθώσει πέντε συρμούς, για την ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων μας. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να μην γίνει το παραμικρό στον τελικό. Οι οπαδοί μας και γενικά όλοι εμείς, έχουμε διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα. Μπορεί να είναι παρακινδυνευμένο να πει κάποιος ό,τι δεν θα γίνει το παραμικρό στον τελικό, μερικές μέρες πριν διεξαχθεί, αλλά εγώ τολμάω να το πω». 
stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ