2012-04-24 20:23:46
Φωτογραφία για Ένας Θρύλος στο Ναύσταθμο...
Το έντονα ευαισθητοποιημένο του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός. Αντιπροσωπεία παικτών του Θρύλου επισκέφτηκε την Τρίτη τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και μοίρασε χαμόγελα και αυτόγραφα στους πιστούς τοπαδούς τη ομάδας.

Το κοινωνικό του προφίλ παρουσίασε για ακόμη μαι φορά ο Ολυμπιακός. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της πειραϊκής ομάδας επισκέφτηκε την Τρίτη τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους βαθμοφόρους αξιωματικούς, το πολιτικό προσωπικό και όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Την αντιπροσωπεία των παικτών του Ολυμπιακού απάρτιζαν οι Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαμέλ Αμπντούν, Τάσος Παπάζογλου, Γιάννης Φετφατζίδης και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου μοίρασαν αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ μίλησαν και με μέλη του Ναύσταθμου της Σαλαμίνας σχετικά με τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τους παίκτες συνόδευσε ο γενικός αρχηγός Τάσος Μητρόπουλος.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού υποδέχτηκε ο διοικητής του Ναυστάθμου, κ. Μιχάλαρος, ενώ δόθηκε από τους «ερυθρόλευκους» ένα αναμνηστικό κάδρο με μία φανέλα του Θρύλου με υπογραφές όλων των παικτών και μία μπάλα επίσης με υπογραφές.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόλη 12 Αστέρων τα Χανιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόλη 12 Αστέρων τα Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ