2012-04-24 19:59:14
Φωτογραφία για Προσπάθεια μετατροπής ξανά σε Ποδηλατοδρόμιο «ξενώνας» …βατραχιών και φιδιών στα Τρίκαλα
Τριτοκοσμικές συνθήκες αντιμετωπίζει όποιος επισκεφτεί το ποδηλατοδρόμιο στις Καρυές Τρικάλων. Οι εικόνες που κατέγραψε... το trikalanews.gr είναι η αφορμή που σταμάτησαν να πηγαίνουν ποδηλάτες άλλα μόνο … ψαράδες και κυνηγοί.

Η είσοδος του ποδηλατοδρομίου έχει μετατραπεί σε λίμνη με βατραχάκια ενώ ο αγωνιστικός χώρος είναι κατεστραμμένος από φωτιά που βάλανε άγνωστοι, ενώ παράλληλα έχει καεί και η φτελιά που βρισκόταν στο σημείο. Παράλληλα έχουν φυτρώσει θάμνοι στο εσωτερικό της αγωνιστικής πίστας που φιλοξενεί … φίδια.

Ο περιβάλλον χώρος της αθλητικής εγκατάστασης έχει μετατραπεί κάτι ανάμεσα σε ζούγκλα και …σκουπιδότοπο.

Ύστερα από αυτήν την εγκατάλειψη σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Βάσω Κάκλα ανέλαβε πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Τρικαλινό Ολυμπιονίκη Ποδηλασίας Δημήτρη Γεωργαλή για να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για να μπορέσει να δοθεί προς χρήση στους Ποδηλάτες το Ποδηλατοδρόμιο.


Σε δηλώσεις της στο trikalanews.gr η Αντιδήμαρχος έθεσε ως στοίχημα για την Δημοτική Αρχή την επαναλειτουργία του ποδηλατοδρομίου που έχει ως απώτερο στόχο να δημιουργηθούν και οι κατάλληλες υποδομές ώστε να γίνει σημείο αναφοράς για τους αθλητές ποδηλάτες όλης της Θεσσαλίας και της Βορείου Ελλάδος.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να τεθεί το θέμα και σε συνάντηση του κ. Γεωργαλή με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα, ενώ αυτή την στιγμή δεν «τρέχει» οικονομικό πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για το Ποδηλατοδρόμιο, ενώ ουδέποτε, εντάχθηκε το έργο της ανακατασκευής του Ποδηλατοδρομίου, σε Πρόγραμμα της Θεσσαλίας με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.

Ο κ. Γεωργαλής, μετέφερε στην κ. Κάκλα, το «ζεστό» ενδιαφέρον που υπάρχει στην παρούσα φάση, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, για την ανακατασκευή του έργου, καθώς πλησιάζουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι Έλληνες αθλητές της Ποδηλασίας, χρειάζονται Ποδηλατοδρόμια για την αγωνιστική τους προετοιμασία.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ