2012-04-24 19:17:01
Φωτογραφία για Απαιτεί βελτίωση ο Αλέγκρι
Ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, απαίτησε... από τους ποδοσφαιριστές του να βελτιωθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μίλαν η οποία κινδυνεύει άμεσα με την απώλεια του τίτλου στην Ιταλία, καθώς χρειάζεται μεγάλη ανατροπή πλέον για να βρεθεί στην πρώτη θέση, με τη Γιουβέντους να έχει αποσπαστεί στους τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας στον Τύπο της Ιταλίας, απαίτησε βελτίωση από τους παίκτες του. «Η τελευταία μας εμφάνιση ήταν χαμηλών πτήσεων. Επίσης είχαμε και τεχνικά προβλήματα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο μήνα δεν είμαστε καλοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ικανή ομάδα».

«Είμαστε η Μίλαν και βρισκόμαστε τρεις βαθμούς μακριά από τη Γιουβέντους. Δεν είμαστε το φαβορί πλέον, αλλά υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Έχουμε στόχους ακόμα και πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε χωρίς απώλειες».


Στη συνέχεια, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να σκέφτεται τα δικά της παιχνίδια: «Δεν πρέπει να βλέπουμε τα αποτελέσματα της Γιουβέντους, αλλά μόνο τα δικά μας. Παίζουμε την ίδια ώρα τα παιχνίδια μας και θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη νίκη και να δούμε τι καταφέραμε στο τέλος. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το τέλος του πρωταθλήματος και όχι το μέλλον μου. Στο τέλος, θα αναλύσουμε αν είχαμε επιτυχία ή όχι», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ