2012-04-24 11:12:12
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (VIDEO)
Συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος, αφιερωμένη στην «προστασία της Δημοκρατίας και των θεσμών», σχεδιάζει για την Παρασκευή 4 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ. 

Η απόφαση αυτή ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων, σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, από το εκλογικό επιτελείο το βράδυ της Δευτέρας και όπως αποφασίστηκε το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει ένα δυναμικό φινάλε στην προεκλογική εκστρατεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει, όπως λένε στο εκλογικό του επιτελείο, «με την πρωτοβουλία αυτή να σηματοδοτήσει το στόχο του να αναδειχτεί πρώτο κόμμα το βράδυ των εκλογών».

Θα έχει προηγηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αυτήν την Κυριακή, ενώ μια μέρα πριν στην Τρίπολη και την Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''ΕΘΝΟΣ'', ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη έθεσαν ζητήματα περιορισμένης συμμετοχής στην ανοιχτή συγκέντρωση λόγω του φόβου αντισυγκεντρώσεων.


Ωστόσο, επικράτησε η άποψη να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στη λογική ότι το πολυσυλλεκτικό επί χρόνια προοδευτικό ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να φοβάται κι ότι πρέπει να αντιμετωπίσει «επιθετικά» τη συγκυρία.

Χθες, Δευτέρα, ομάδα περίπου 30 - 40 ατόμων εισέβαλε στον χώρο όπου πραγματοποιούσε προεκλογική συγκέντρωση η Αννα Διαμαντοπούλου και επιτέθηκε φραστικά στην υπουργό, ενώ εκτοξεύθηκαν και αντικείμενα.

Η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι «φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, από όπου κι αν προέρχονται· είμαι ανοιχτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία».

Υπό δρακτόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Ηλιούπολη.

Το Σάββατο είχε δημιουργηθεί ένταση έξω από το δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ