2012-04-24 10:17:14
Φωτογραφία για Ο εχθρός του ποδοσφαίρου!
Ο εχθρός του ποδοσφαίρου! 24/4/2012

Λάβρος κατά του ανεκδιήγητου γ.γ.α αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή εμφανίστηκε χθες το βράδυ σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαππάς, ο οποίος αποκάλεσε τον Μπιτσαξή εχθρό του ποδοσφαίρου για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά: "ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε σπίτι σας".

Χωρίς περιστροφές και μισόλογα ο κος Καραπαπάς στρίμωξε "στα σχοινιά" τον Γ.Γ.Α λέγοντας: "Βλέπουμε για ακόμη μία φορά ότι ο ΓΓΑ θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά συνεχίζει με την ίδια λύσσα να μας χτυπάει. Όντας ένας παράγοντας που νομίζει ότι έχει επιτελέσει έργο, συνεχίζει να χτυπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι με στοιχεία φυσικά, αλλά μιλάει για βία, για σήψη και για πολλά άλλα πράγματα χωρίς αποδείξεις βέβαια, σε στιγμές που τίποτα από όσα ισχυρίζεται δεν έχουν συμβεί. Διαρκώς πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναρωτιέμαι αν μισεί τελικά τόσο πολύ το ποδόσφαιρο..."


Στη συνέχεια και ενώ οι τόνοι ανέβηκαν του είπε: "Βγαίνετε καθημερινά στις τηλεοράσεις και στα Μέσα και άλλα λέτε τη μία φορά, άλλα λέτε την άλλη. Μιλήσατε πριν για τηλεφωνικούς ψιθύρους. Σας πήρε στο τηλέφωνο, ανοικτά και με ονοματεπώνυμο, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Το διαψεύδετε; 

(αναφερόμενος στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και στα σφοδρά επεισόδια", χωρίς βέβαια να λάβει κάποια απάντηση Ανήμπορος να αντιδράσει και εμφανώς αμήχανος ο Μπιτσαξής αρκέστηκε στο να πεί: "Δεν σας μιλάω κύριε για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες. Που ξέρετε εσείς με ποιόν μίλησα και τί είπα; Ποιός είστε κύριε που θα σας πω για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες..."

Ο κος Καραπαπάς "αποτελείωσε" τον "γραφικό" κο Μπιτσαξή λέγοντας απλά την αλήθεια: "Είστε διαχρονικός εχθρός του ποδοσφαίρου και ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε σπίτι σας. Θα γραφτείτε σαν ο χειρότερος ΓΓΑ που πέρασε ποτέ από τη χώρα".

www.olympiacos24.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άντε και καλό βόλι…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άντε και καλό βόλι…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ