2012-04-24 09:46:15
Φωτογραφία για Μιχελάκης: Ο Καμμένος διαπράττει έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη δήλωση Π. Καμμένου, ότι “με βάση τη νέα δανειακή σύμβαση οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν καράβια που έχουν ελληνική σημαία”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας.

Δεν ξέρουμε εάν στόχος του είναι να ....τρομοκρατήσει και να διώξει από το νηολόγιο της χώρας, ελληνόκτητα και ξένα πλοία, εάν επιχειρεί να εξαπατήσει τους Έλληνες ή εάν επιδιώκει και τα δύο.

Σε κάθε περίπτωση διαπράττει έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, την επικινδυνότητα της άγνοιας και της ανευθυνότητας».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Να συμφωνήσω με χαρά σε όσα πλέον καταλογίζει στον Πάνο Καμμένο ο κ.Μιχελάκης αλλά να του θυμίσω ότι ο μέτριος ηγέτης Αντώνης Σαμαράς είναι ο πολιτικός πατέρας των Ανεξάρτητων Έλληνων. Τη δική του ανέξοδο αντιμνημονιακή υστερία συνεχίζουν ο Καμμένος και οι υπόλοιποι καμμένοι...
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το θαύμα της ζωής
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το θαύμα της ζωής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ