2012-04-24 04:19:04
Φωτογραφία για Χάσαμε τα κορίτσια
Μα καλά να ξεκινάει η εβδομάδα με κακό τηλέ-μαντάτο δεν το χω σε καλό,γιατί δεν το κρύβω είμαι προληπτικός.

Χάσαμε τα Sunshine Girls και το χω πάρει κατάκαρδα. Θέλω να βγω να το φωνάξω, γιατίιιιιιι, με ακούει κανείς;

Γιατί όσο να ναι μια φανατίλα την είχα για την συγκεκριμένη σειρά. Ανήκα και εγώ στο 1,8% του πληθυσμού που παρακολουθούσα την αγωνιώδη προσπάθεια της καταξίωσης, των πλούσιων και ως επί το πλείστον σιτεμένων μπεμπέκων που μου έτριβαν στην μούρη την χλίδα που ως έθνος χάσαμε ανεπιστρεπτί.

Η μαρμάγκα τα έφαγε τα κορίτσια που δεν πρόλαβαν να δουν το φινάλε της μεγάλης παραγωγής. Ειλικρινά ακόμα απορώ. Ποιός είχε την φαεινή ιδέα να το προβάλουν αυτό το πρόγραμμα που είναι ισάξιο σε ποιότητα με τα πρώτα βήματα της Βάνας Μπάρμπα σε βιντεοταινίες που έχουν πάρει πλέον cult χαρακτήρα; Και μη μου πείτε η Ρούλα Κορομηλά εντάξει;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΕΟ;


Πείτε με γραφικό, στριμμένο, κακιασμένο αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον Χάρη Χριστόπουλο στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Το στυλ του φαντάζει παρωχημένο, η έκφραση αηδίας όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει νομίζει ότι τον κάνει αποψάτο, άσε που έχει την αγωνία να πει την καλύτερη ατάκα σε σημείο που να συμπαθώ την Μανολίδου!

Το σημείο όμως που λυπήθηκα τον εαυτό μου ως τηλεθεατή ήταν όταν αποκάλεσε 58χρονη υποψήφια συνταξιούχο πύθωνα. Νόμισε ότι είπε τρελή ατάκα αλλά φοβάμαι ότι κανείς δεν γέλασε. Ούτε η Nielsen , καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα φαντάζει τόσο φτωχό σε σχέση με την προηγούμενη προβολή του, που ακόμα και ο Βαγγέλης Περρής βαριέται, αλλά δεν το δείχνει.

MEGA ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Το πόσο ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα Ελληνικά κανάλια το φανερώνει το γεγονός ότι πλέον κόβουν από παντού και δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι star, καταξιωμένος, βραβευμένος κτλ κτλ. Τι να πει κανείς για την απόφαση του Mega να διώξει από το ενεργητικό του την βραβευμένη δημοσιογράφο του εξωτερικού δελτίου Μαρία Καρχιλάκη.

Η ίδια μέσα από τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε ότι δεν υπογράφει την νέα σύμβαση που προτείνει το κανάλι στους εργαζομένους του και περιμένει να την απολύσουν. Έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουμε μπει σε μια κρεατομηχανή του κιμά δίχως εξαιρέσεις και αξιοκρατικά κριτήρια. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών προγνώσεων αλλά τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Αχ βρε Ναταλία, αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς; Που λέτε το Ναταλάκι έγινε πυρ και μανία καθώς φίλος της αγαπημένος, από αυτούς που φωτογραφίζεται κατά καιρούς στις κοσμικές στήλες, έγραψε μέσα από την εφημερίδα που εργάζεται ότι κόβεται το Μές στην Καλή Χαρά.

Και φυσικά του τα έχωσε on camera, καθώς κακά τα ψέμματα, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για τέτοιες φήμες καθώς πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα μπροστά στις κάμερες κρύβονται οικογένειες. Βέβαια για άλλη μια φορά μέσα από το δημόσιο αυτό ξέσπασμα καταλάβαμε πόσο θαυμαστός είναι ο κόσμος της τηλεόρασης. Ο θάνατος σου η ζωή μου. Που να δεις τι κορμιά θα πέσουν με το τέλος της σεζόν.

Η σκέψη μου είναι σε και σε μερικές εκπομπές που τραβάνε ένα ζόρι, μα τι ζόρι!!!

Ο ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΟ MEGA

Είδαν καλά τα μάτια μου η να πάω σε γιατρό; Ο Γιώργος Αυτιάς στο κεντρικό δελτίο του Mega!! Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο καθώς ήμουν και σε μια κατάσταση νιρβάνας, γιατί κακά τα ψέμματα με τόσες υποσχέσεις από τους πολιτικούς, με τόσα θα και θα και θα, νομίζω ότι ζω στο Βέλγιο!!

Έτσι κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι. Πάντως είναι η πρώτη φορά που το Mega παίζει Αυτιά γιατί όσο ήταν στον Alter τον έβγαζε που και που ο Χατζηνικολάου μετά από παρακαλετό και γκρίνια στα παρασκήνια. Για την ιστορία να σας αναφέρω ότι μεταδόθηκε απόσπασμα από συνέντευξη του Αλεξη Τσίπρα, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρνηθεί την επίσημη πρόσκληση του καναλιού να δώσει το παρών στο κεντρικό δελτίο του καναλιού. Άρχισαν τα όργανα ή είναι ιδέα μου;

ΥΓ Καλή εβδομάδα να έχουμε και να μην φοβάστε τα καλύτερα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα ακούμε κάθε βράδυ στις οκτώ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

ΥΓ1 Γιατρέ μου μου λείπει η Αννίτα Πάνια είμαι καλά;

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ