2012-04-24 00:29:28
Φωτογραφία για Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της Έβερτον
Ενάμιση χρόνο στην Αγγλία, αγαπητός από το κοινό της Έβερτον και εδώ και λίγες ώρες με το πρώτο του… παράσημο! Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, σε ψηφοφορία που οργάνωσαν τα fan club supporters των «ζαχαρωτών» σε όλη την Αγγλία!

Οι φίλοι της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ χάρισαν στον Έλληνα επιθετικό το πρώτο του βραβείο από τότε που μετακόμισε στο Νησί, ενδεικτικό της αναγνώρισης και του σεβασμού που έχει κερδίσει με την σκληρή, καθημερινή του δουλειά! Άλλωστε, δεν είναι ό,τι πιο συχνό ποδοσφαιριστής από τη χώρα μας να λαμβάνει τιμητικές διακρίσεις στο εξωτερικό!  

Ο διεθνής στράικερ κέρδισε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή των «μπλε» και την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να παραλάβει το βραβείο του, παρουσία των οπαδών! Για την ιστορία, τα κλαμπ της Έβερτον ανέδειξαν παίκτη της χρονιάς τον Λέιτον Μπέινς, ο οποίος επίσης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Επιπλέον, ο Βέλλιος συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της ίδιας ακριβώς ψηφοφορίας που διενεργεί η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Οι «κάλπες» θα κλείσουν στις 9 Μαΐου και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 20χρονος άσος… φλερτάρει έντονα με ακόμη ένα προσωπικό βραβείο!
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ