2012-04-23 18:57:41
Φωτογραφία για Η Νίκη έκανε βελονισμό
H Nίκη Κάρτσωνα έκανε βελονισμό στον... θεραπευτή που κουράρει τη Μαντόνα, την Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Σιένα Μίλερ και την Ελ Μακ Φέρσον. Το πανέμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους αναγνώστες του blog της την εμπειρία της, ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει και φωτογραφίες της, έχοντας δεκάδες μικροσκοπικές βελόνες στο πρόσωπό της.

Εντελώς αμακιγιάριστη και ήρεμη, η Νίκη Κάρτσωνα ξάπλωσε χωρίς... φόβο και πάθος στο ειδικό κρεβάτι του βελονιστή Τζον Τσαγκάρη, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα μερικές ημέρες τον μήνα, προκειμένου να περιποιηθεί τους επώνυμους πελάτες του.

Η Νίκη αφήνεται στα χέρια του ειδικού

«Η πρώτη επαφή ήταν πολύ φιλική, με μια μικρή συζήτηση με τον κ. Τσαγκάρη. Αφού εξομολογήθηκα ότι δεν βάφομαι συχνά και θα ήθελα να μη χρειαζόταν να βάφομαι ποτέ, αφού είπα τι προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιώ και με ποιον τρόπο, ότι δεν παίρνω συμπληρώματα διατροφής, παρά μόνο βιταμίνη C, έμαθα ότι όλα τα μοντέλα πριν από φωτογραφίσεις και πασαρέλες κάνουν αυτή τη θεραπεία που θα έκανα, ώστε να έχουν αυτό το φρέσκο look» γράφει η Νίκη στις ηλεκτρονικές σελίδες του διαδικτυακού ημερολογίου της και περιγράφει τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας.


Η ίδια δηλώνει εξοικειωμένη με τη μέθοδο του βελονισμού, αλλά πρώτη φορά δοκίμασε να εφαρμόσει την τεχνική στο πρόσωπό της. «Λίγη ώρα μετά αρχίζει να μου αφαιρεί τις βελόνες και, όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, είναι φανερό ότι τα φρύδια μου είναι λίγο πιο πάνω, οι γραμμές του προσώπου μου είναι πιο καθαρές και τονωμένες και μοιάζω πολύ πιο ξεκούραστη. Τo δέρμα μου είναι πιο σφριγηλό, πιο νεανικό, πιο υγιές και οφείλω να παραδεχθώ ότι ο κοσμητικός βελονισμός είναι πραγματικά η καλύτερη φυσική εναλλακτική του Botox» τονίζει η Νίκη, η οποία από δω και στο εξής θα εμπιστεύεται την ομορφιά της στα χέρια του διάσημου practitioner!
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ