2012-04-23 17:40:04
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 15-18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 2ο GRAND MEETING ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο θεσμός της ετήσιας συνάντησης των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ξεκίνησε πέρσι με πολλή μεγάλη επιτυχία, θα επαναληφθεί και φέτος!

Στο δεύτερο Grand Meeting που διοργανώνει η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα μέσα Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του RANCH Σοφικού στην Κορινθία, θα συμμετάσχουν οι Σχολές μας από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι Σχολές θα αντιπροσωπευθούν με αγωνιστικά τμήματα που θα διαγωνισθούν σε τουρνουά ανά ηλικιακό τμήμα. Εκτός όμως από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, οι νεαροί αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ οι γονείς των παιδιών θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα τριήμερο ξεκούρασης σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Παράλληλα, θα γίνει ο απολογισμός λειτουργίας του δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη φετινή περίοδο. Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των Σχολών θα ενημερωθούν για τους στόχους, τις ενέργειες αλλά και τις παροχές που θα έχουν από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ