2014-06-02 12:27:08
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΡΕΓΕΣ
Η επιλογή του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι... Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει καταλήξει στην απόφαση για τον συμπατριώτη του που ανήκει στη Σεβίλλη και έχει μιλήσει εκτενώς για το συγκεκριμένο θέμα με τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Μίτσελ θέλει στον Ολυμπιακό τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης και τα δημοσιεύματα του Τύπου στην Ισπανία ανέφεραν ότι ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος κάνει ό,τι περνά απ' το χέρι του για να πείσει τον Ρέγες να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

"Ο Μίτσελ θέλει τον Ρέγες στον Ολυμπιακό και έχει μιλήσει μαζί του πολλές φορές το τελευταίο διάστημα" έγραφαν και χθες εφημερίδες στη Σεβίλλη και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο θέμα του Ισπανού άσου.

Ο Μίτσελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει φυσικά ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας για την επιθυμία του ν' αποκτηθεί ο Ρέγες από τη Σεβίλλη.


"Είναι σπουδαίος παίκτης, με μεγάλη πείρα και θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην ομάδα" φέρεται να έχει πει ο προπονητής του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Θα πρέπει εδώ βέβαια να σημειωθεί ότι ο Ρέγες δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Σεβίλλη. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι η Σεβίλλη δεν θα απαιτούσε "τρελά" λεφτά για να παραχωρήσει τον Ρέγες, καθώς πρόκειται για παίκτη που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ομάδα κι έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Το θέμα λοιπόν για τον Ολυμπιακό είναι να πειστεί ο παίκτης από τον Μίτσελ να μετακομίσει στη χώρα μας και να φορέσει τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Τα ατού του Ολυμπιακού σε αυτήν την προσπάθεια δεν είναι λίγα και το πρώτο έχει να κάνει με το ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στο διεθνή άσο. Το δεύτερο αφορά τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μετράει πολύ στην απόφαση ενός παίκτη για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τρίτον, ο Μίτσελ έχει συνεργαστεί με τον Ρέγες και διατηρεί μαζί του πολύ καλές σχέσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο προονητής του Ολυμπιακού μπορεί να εγγυηθεί στον συμπατριώτη του ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Τέλος υπάρχει μια ακόμα σημαντική παράμετρος στην υπόθεση Ρέγες και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο Μίτσελ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχουν τον ίδιο ατζέντη. Πρόκειται για ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, καθώς και ο μάνατζερ του παίκτη δεν θα έχει αντίρρηση να δει τον πελάτη του να συνεργάζεται εκ νέου με τον Μίτσελ, αυτή τη φορά σε άλλη ομάδα, τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ