2012-04-23 13:50:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη στην Isomat για τους όρους εργασίας
Το αισχος των ελληνικών βιομηχανιων. Η γνωστη εταιρία Isomat Αβεε πρωτη στις εταιριες του είδους της στην Ελλάδα, κερδοφόρα, που ακόμα και το 2011 είχε... καθαρά κέρδη 5.000.000€ ηταν από τις πρώτες που εκανε μειώσεις στους μισθους των εργαζομένων της σε ποσοστό 20%!!!

Το αξιοσημείωτο δεν ηταν οτι επέλεξε ενα τοσο μεγάλο ποσοστό μειωσης στους μισθούς, που πλέον οι περισσότεροι δουλεύουν εκεί με μισθούς πείνας, αλλά και ο τρόπος που το εφάρμοσαν.

Μέσα σε μια νύχτα δημιούργησαν συνδικάτο "ΜΑΙΜΟΥ" με περιορισμένη ισχύ, με τρομοκρατία επέβαλαν τους εργαζόμενους να υπογράψουν την αποδοχή του και επέβαλαν τους μισθούς πείνας με επιχειρησιακή σύμβαση!!

Με "πειραγμένες" ημερομηνίες του συνδικάτου κατάφεραν να δώσουν μειωμένο δώρο του Πάσχα κατά 20%, ενώ στην πραγματικότητα έπρεπε να δοθεί αναλογικό, αφου οι μειώσεις ανακοινώθηκαν οτι θα ισχύσουν από 2 Απριλίου.

Το εργασιακό κλίμα είναι "στρατιωτικό", αφού επικρατεί τρομοκρατία σε οποιονδήποτε παραπονεθεί λέγοντας του οτι περιμένουν αρκετοί για την θέση εργασίας του.

Υπάρχουν υπάλληλοι που δουλεύουν 10 και 12 ώρες ημερησίως με 650€ Τελικά να προτιμούμε Ελληνικά προϊόντα...ή προϊόντα πολυεθνικών που αυτές ακόμα δεν έχουν εφαρμόσει "ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ" στο εργασιακό καθεστώς;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ