2012-04-22 12:02:49
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΡΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ
Ο Ουνάι Έμερι είναι, σύμφωνα με ελληνικά και ισπανικά δημοσιεύματα, πάντα πρώτος στην λίστα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ ακολουθούν Μίτσελ, Καπαρός και εξετάζονται Μεντιλίμπαρ και Μαρτίνεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sday.gr".

Αναλυτικά Στο διάστημα που ακολουθεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τις επαφές τους (λογικά τις έχουν ξεκινήσει ήδη), μια και γνωρίζουν ότι ο Βαλβέρδε δεν θα παραμείνει στον πάγκο.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο Ουνάι Εμερι είναι ο πρώτος στόχος. Και από τη στιγμή που ανακοίνωσε και στους παίκτες του στη Βαλένθια ότι δεν θα συνεχίσει στις «νυχτερίδες», είναι και ελεύθερος. Ο Ολυμπιακός έχει μέσω του ατζέντη του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ και του Βαλβέρδε), κάνει ήδη την πρώτη κρούση. Ο Εμερι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σε καμία περίπτωση δεν κλείνει την πόρτα του Πειραιά και περιμένει να τελειώσει τη σεζόν με τη Βαλένθια (3ος στην Πριμέρα, στα ημιτελικά του Γιουρόπα) για να δει όλες τις προτάσεις που θα έχει και να επιλέξει την καλύτερη.


Βεβαίως στην Πλατεία Αλεξάνδρας γνωρίζουν πως μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Βάσκου. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν (μόνο) στον Εμερι, αλλά έχουν μια μεγάλη λίστα από προπονητές, τους οποίους αξιολογούν και προσπαθούν να μάθουν τις προθέσεις τους. Σε αυτήν τη λίστα βρίσκονται οι Μίτσελ (Σεβίλλης), Μανθάνο, Καπαρός, Μεντιλίμπαρ (Οσασούνα) και Μαρτίνεθ (Λεβάντε).

Ο Μίτσελ φαίνεται να έχει ελκυστικό πακέτο. Νέος σε ηλικία σε ανταγωνιστικό σύλλογο (Σεβίλλη) και βγαλμένος από τεράστιο κλαμπ (Ρεάλ). Σε αντίθεση με τον Μανθάνο, ο οποίος έχει πατήσει τα 56.

Ναι μεν είναι ελεύθερος, ναι μεν εξετάζεται, αλλά οι Εμερι και Μίτσελ έχουν προβάδισμα. Στον Ολυμπιακό έχουν συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία και για τον Μαρτίνεθ της Λεβάντε, ο οποίος όμως σύμφωνα με τους Ισπανούς έχει ρήτρα ενός εκατ. για να φύγει από τον σύλλογο, κάτι το οποίο -εάν ισχύει- μειώνει τις πιθανότητές του.

Οι υποψήφιοι είναι αρκετοί. Αλλοι πιο δύσκολοι, άλλοι πιο εύκολοι... Και ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή στο κομμάτι του προπονητή. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο θα ξεκαθαρίσει τον Ιούνιο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ