2012-04-22 11:48:41
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΙΤΛΟΙ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! 1-5 ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ 3-1 ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας σερί νικών, δυο φορές στην ιστορία τους την ίδια ημερομηνία, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sday.gr".

Αναλυτικά Στις 22 Απριλίου του 2001 ο Ολυμπιακός νικά 5-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα που είναι το 5ο στη σειρά. Με χατ τρικ του Αλεξανδρή, και άλλα δύο τέρματα από τους Ζέτερμπεργκ και Γεωργάτο με πέναλτι οι Πειραιώτες γίνονται η πρώτη ομάδα από συστάσεως του ελληνικού πρωταθλήματος (1959) που πετυχαίνει 14 συνεχόμενες νίκες. Το σερί θα φτάσει τις 15 νίκες και θα σταματήσει στη Νέα Σμύρνη, στον αγώνα με τον Πανιώνιο (2-1). Ο Ολυμπιακός θα σπάσει το ρεκόρ το 2005 με τον Τροντ Σόλντ στον πάγκο του πετυχαίνοντας 16 σερί νίκες.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Μαυρογεννίδης, Ανατολάκης, Κωστούλας, Γεωργάτος, Πατσατζόγλου, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ (66 Νινιάδης), Γιαννακόπουλος, Ζιοβάνι (68 Χούτος), Αλεξανδρής.


ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Γκίτκος, Κάκος, Ραμίρες, Σέμος, Τζούμπα, Μπλέτσας, Μπελά, Τζανετής, Γήττας, Έλντερ, Κορμαρής (46 Κεμπάτζε).

Στις 22 Απριλίου του 2007 ο Ολυμπιακός πάλι με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του κερδίζει 3-1 την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκης» για την 28η αγωνιστική και κατακτά το 35ο πρωτάθλημα. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο και δέκατο τα τελευταία έντεκα χρόνια. Παράλληλα είναι το 60ο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Τα γκολ για τους Πρωταθλητές σημείωσαν οι Ριβάλντο (3'), Τζόρτζεβιτς (25' πεν.) και Καστίγιο (53'), ενώ για την Κέρκυρα μείωσε ο Καρβάλιο (58').

Oι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοβ, Ανατολάκης, Ζούλιο Σέζαρ, Ντομί, Στολτίδης (69' Μάριτς), Πατσατζόγλου (85' Νε), Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Καστίγιο (89' Μπαμπανγκίντα), Μπόρχα.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Σιντιμπέ, Ντα Σίλβα, Καραδήμος, Καγκιούζης (66' Πετράς), Αναστασιάδης (46' Βιτουλαδίτης), Γκουστάβο, Σκούφαλης, Γκουέλα, Καρβάλιο, Τζαβέλλας (52' Μπούρμπος), Φούφουλας.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα 230 προφιτερόλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα 230 προφιτερόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ