2012-04-22 00:42:52
Φωτογραφία για Τελικά το θέμα είναι γενικότερα οι αποδοκιμασίες των πολιτικών ή ποιοι τις κάνουν....
Γιατί δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία από τα κόμματα και τους βουλευτές όταν έτρωγε γιαούρτια ό Άδωνις Γεωργιάδης από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.Και το είχα γράψει και εδώ.Τα γιαούρτια δεν θα συνεχίσουν να πέφτουν μόνο από τους αντιεξουσιαστές και τους αριστερούς... αν δεν βγουν να τα καταδικάσουν οι ίδιοι που τους ανέτρεφαν τόσο καιρό...θα αρχίσουν να πέφτουν και από την ανάποδη.

Όταν ακόμα και σήμερα μετά την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον Ευθυμίου και την σύσσωμη καταδίκη του περιστατικού από την πολιτική σκηνή του τόπου.. μετά από λίγο δεν βγήκε κανένας να καταδικάσει το αμέσως επόμενο επεισόδιο που είχε ο κος Χρυσοχοϊδης από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου,φάνηκε ξεκάθαρα πως η υποκρισία ζει και βασιλεύει ακόμα στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Γιατί έχει περάσει το μήνυμα ότι προοδευτικό είναι να καταδικάζεις μόνο το δεξιό άκρο.Το αριστερό πρέπει να το ανεχόμαστε και να λέμε πως είναι μια απλή διαμαρτυρία αγανακτισμένων ανθρώπων.

Όμως οι αγανακτισμένοι τώρα πια δεν είναι μόνο οι αριστεροί με τα γιαούρτια και την κάμερα στο χέρι,υπάρχουν και πολλοί (τώρα άρχισαν να γίνονται περισσότεροι) και στο δεξιό άκρο.

Έτσι λοιπόν όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν οι κύριοι και οι κυρίες που θέλουν να πολιτευτούν με τα μεγάλα κόμματα.Γιατί τα γιαούρτια θα αρχίσουν να πέφτουν από όλες τις πλευρές,εφόσον ανεχόσασταν τόσο καιρό μόνο τη μία.

Ανάρτηση Jack the Ripper
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ