2012-04-21 21:01:00
Φωτογραφία για Κλεισμένες εννιά θέσεις στον Παναθηναίκό…
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (22/4) ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την αποστολή που επέλεξε για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Στην ενδεκάδα των «πρασίνων» αναμένεται να επιστρέψουν οι Κοτσόλης, Βύντρα, Σαριέγκι, Ζεκά και Κουίνσι, ενώ δύο θέσεις ακόμα μένουν «ανοιχτές». Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιτωλικό και στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει.

Με τους θεωρητικά βασικούς λοιπόν έπαιξε ο Στέφανος Κοτσόλης στο τέρμα, ο Λουκάς Βύντρα δεξιά, ο Νίκος Σπυρόπουλος αριστερά και οι Σεντρίκ Καντέ και Γιόσου Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Βίκτορ Βιτόλο ήταν ο «κόφτης», με τους Ζέκα και Γιώργο Καραγκούνη μπροστά του, αν και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σωτήρης Νίνης πήρε τη θέση του «Κάρα». Την τριπλέτα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεξιά, Κουίνσι Οβούσου αριστερά ενώ στην κορυφή ξεκίνησε ο Ρούντολφ και στο δεύτερο μισό άλλαξε με τον Τοτσέ.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Φερέιρα έχει κατασταλάξει στις εννιά θέσεις από τις έντεκα του βασικού σχήματος για το ματς με τον Παναιτωλικό. Πλέον αναμένεται να αποφασίσει και ποιους εκ των Καραγκούνη, Νίνη και Τοτσέ, Ρούντολφ θα πάρουν φανέλα βασικού.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ