2012-04-21 20:27:04
Φωτογραφία για Τρεις φίλοι, τρεις διαφορετικοί (πολιτικοί) δρόμοι
Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθηνών. Ο συγγραφέας και αρθρογράφος... Θανάσης Χειμωνάς με το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ επίσης στη Β' Αθηνών. Τρεις διαφορετικές προσωπικότητες, τρεις φίλοι που αποφάσισαν να πολιτευτούν με τρία διαφορετικά κόμματα.

Και οι τρεις θεωρούν ως κατάκτηση το γεγονός ότι κατάφεραν να ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από τις ιδέες τους. Να μπορούν για παράδειγμα να κάνουν παρέα με κάποιον και να περνάνε καλά μαζί του και ταυτόχρονα να μην συμφωνούν ή ακόμη και να αποστρέφονται τις ιδέες του.

"Δεν υπάρχει λόγος επειδή διαφωνούμε και θα διαφωνούμε πάντα - και είναι υγιές αυτό - να καλλιεργήσουμε και ένα κλίμα άτυπου εμφύλιου πολέμου. Κανείς δεν θα βγει κερδισμένος από αυτό και λιγότερο από όλους ο ελληνικός λαός που τυχαίνει να είναι και άοπλος", λέει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Το γεγονός ότι είμαστε σε διαφορετικά κόμματα δεν σημαίνει ότι μισούμε ο ένας το άλλον» τονίζει ο Θανάσης Χειμωνάς «εμένα μου φαίνεται ότι είμαστε στο ίδιο κόμμα» λέει ο Ρένος Χαραλαμπίδη ενώ και οι τρεις αστειεύτηκαν μεταξύ τους στο facebook για την κοινή τους τύχη.
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ