2012-04-20 21:17:58
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ: Χωρίζει ο άνδρας που γέννησε τα παιδιά του!
Έπειτα από εννέα χρόνια γάμου ο Thomas Beatie, ο άνδρας που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν γέννησε τα παιδιά του, ανακοίνωσε πως χωρίζει με τη σύζυγό του Nancy.

Ο 38χρονος αποκάλυψε στην εκπομπή του CBS «The Doctors» πως υπεβλήθη και στην τελική επέμβαση αλλαγής φύλου. «Η Nancy δεν έχει δει ακόμα τον καινούριο εαυτό μου», είπε και πρόσθεσε: «Όπως όλοι οι γάμοι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας και περνάμε δύσκολα αυτή την περίοδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι».

Ο Beatie γεννήθηκε Tracy Lagondino, γυναίκα δηλαδή, το 1974, αλλά όπως λέει πάντα ένιωθε πως ήθελε να είναι άνδρας. Στα είκοσι του άρχισε να παίρνει τεστοστερόνη για να αποκτήσει τριχοφυΐα στο πρόσωπο και πιο βαριά φωνή και έκανε επέμβαση στα γεννητικά του όργανα.

Το 2002 έκανε μαστεκτομή και νομικά έγινε άνδρας, επέλεξε ωστόσο να κρατήσει και τα γυναικεία γεννητικά όργανα ώστε να μπορεί να κάνει παιδιά καθώς η γυναίκα του είχε υποβληθεί σε υστερεκτομή.


«Ήθελα μια μέρα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήξερα πως, ήταν απλά ένα όνειρο», είχε πει στην εκπομπή της Όπρα.

Το ζευγάρι χρησιμοποίησε σπέρμα από ανώνυμο δότη και ο Beatie έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση. Έπειτα από μία εξωμήτριο κύηση που τον έστειλε στο χειρουργείο, το 2007 έμεινε έγκυος στην κόρη του Susan. Έκανε σε σύντομο διάστημα και τα επόμενα δύο παιδιά του καθώς δεν μπορούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην λαμβάνει τεστοστερόνη.

Είχε μόνο οκτώ κύκλους περιόδου το χρόνο, αντί για 12, και μόνο οι μισοί μπορούσαν να οδηγήσουν σε σύλληψη καθώς είχε αφαιρέσει τη μία του σάλπιγγα μετά την πρώτη ατυχή κύηση.

«Μπορώ να μείνω έγκυος μόνο τέσσερις ημέρες το χρόνο… Κάναμε τα παιδιά μας με μικρή χρονική διαφορά γιατί δεν είχαμε την πολυτέλεια να περιμένουμε χρόνια ανάμεσα σε κάθε παιδί», είχε δηλώσει.

Δείτε τις φωτογραφίες…
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ