2012-04-20 20:59:45
Φωτογραφία για Δεν πάει Λονδίνο η εθνική πόλο των γυναικών!!!
Η μεγάλη πρωταγωνίστρια των μεγάλων διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια, η εθνική γυναικών ΔΕΝ θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η εθνική γυναικών πλήρωσε δυστυχώς τα εγκλήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FINA)! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και η μοναδική ομάδα με τρία μετάλλια στις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, η εθνική γυναικών δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 9-7 από την Ισπανία στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης και αυτή η εκπληκτική φουρνιά αθλητριών δεν θα έχει την τύχη να διεκδικήσει ένα μετάλλιο το καλοκαίρι.

Εν αντιθέσει με τους άνδρες που οι ομάδες που ανέβηκαν στο βάθρο στη Σαγκάη κέρδισαν αυτόματα το εισιτήριο για το Λονδίνο για να προσθέσουμε και τις δύο πρώτες ομάδες στον τελικό του World League το 2011, στις γυναίκες μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα ως νικήτριες των πρωταθλημάτων των ηπείρων τους πήραν την πρόκριση.

Και παίρνουν το απευθείας εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς η Κίνα και οι ΗΠΑ, και όχι η παγκόσμια πρωταθλήτρια πόσο μάλλον η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 5-6, 2-1, 1-0

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Οκά): Γκαρθία 2, Πένα 2, Ταράγο 2, Λόπεθ 1, Εσπάρ 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης):Ασημάκη 3, Μελιδώνη 1, Τσουκαλά 1, Ψούνη 1, Γερόλυμου 1.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ