2012-04-20 19:37:57
Φωτογραφία για Χωρίς... τυμπανοκρουσίες η άφιξη Βενιζέλου στο Ηράκλειο-Δρακόντεια μέτρα στο αεροδρόμιο
Προσγειώθηκε πριν απο λίγο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου το αεροπλάνο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελο Βενιζέλο που σε λίγη ώρα αναμένεται να μιλήσει... σε ανοικτή συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Η υποδοχή του προέδρου έγινε χωρίς τυμπανοκρουσίες ενώ το παρον έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, νύν και υποψήφιοι βουλευτές και τοπικοί άρχοντες απο όλο το νησί.

Τετ-τετ

Ο κ. Βενιζέλος -που συνοδεύεται απο την εκπρόσωπο τύπου της παράταξης Φώφη Γεννηματά- είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με στελέχη του κόμματος προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της ομιλίας ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου θα παραμείνει ως την ώρα της συγκέντρωσης.

Γκάλοπ

Ο κ. Βενιζέλος απέφυγε τις δηλώσεις προς τα ΜΜΕ απαντώντας μόνο σε μια ερώτηση που αφορούσε τις δημοσκοπήσεις σημειώνοντας με νόημα "Τα γκάλοπ σήμερα τελειώνουν και αρχίζει η πραγματική μάχη".

Ούτε... κουνούπι

Τα μέτρα ασφαλείας χαρακτήριζονται κάτι περισσότερο απο δρακόντεια καθώς ούτε... κουνούπι δεν επιτράπηκε να περάσει χωρίς... διαπιστευτήρια με ισχυρες αστυνομικές δυνάμεις να έχουν κυριολεκτικά ζώσει το κτίριο.

prismanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ